Xenon za Cliota 2

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Sj vem...xenon bom pomoje tut nabavu. Povej, kako ti pa po dezju svetjo?
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

scrat napisal/-a:Sj vem...xenon bom pomoje tut nabavu. Povej, kako ti pa po dezju svetjo?
nisem opazu newem kaksne razlike...meni se zdijo zadovoljive ;)
je pa veliko lepse ker so crte na cesti res bele :D
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
scrat

No sj zato si bi jih jst nabavu...res me pa matrajo xenoneke in ne vem kaj zdj narest. Morm mal cez vikend premislt in vidt...dons se vidmo ne?
Uporabniški avatar
BlackWind

scrat napisal/-a:No sj zato si bi jih jst nabavu...res me pa matrajo xenoneke in ne vem kaj zdj narest. Morm mal cez vikend premislt in vidt...dons se vidmo ne?
kaj pa ves :D ce ne pa drug teden ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
scrat

Jah neki si obljubil, da dobimo :wink:
Uporabniški avatar
BlackWind

scrat napisal/-a:Jah neki si obljubil, da dobimo :wink:
dost offtopic....seenkrat preber za kdaj sem napisal :D
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

@scrat: Splaca se ti dat se par eur zraven in nabavis xenon-kit. Tudi ce je nek XY kitajski za 170eur, je boljse kot da probavas z razlicnimi zarnicami.
Jaz sem probal ze vse od Philips in Osram na prejsnjem avtu, do Narve na sedanjem avtu.
Na sedanjem se menjal vse (H7, H1 in parkirne) pa je prislo z montazo skoraj toliko kot so zdaj ta poceni xenon-kiti. Mi je posteno zal, da nisem montiral xenon.

Zdej sem trdno odlocen, da poleti (takrat predvidevam da bojo sedanje zarnice kaputt) nabavim xenon kit. :wink:
Uporabniški avatar
koky
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a koky »

kar pravi king_m se cist strinjam.. sam vseeno a kdo ve oz. ima izkusnje pol kaj pravjo na tehnicnmu pa kko ta plavi gledajo na to???? na te xsenon kite mislm..
Slika
Clio05

Odgovor Napisal/-a Clio05 »

Na tehnicne naj nebi komplicirali glede tega.Za policaje nevem, ampak do zdaj se nisem slisal da bi komu tezili(upam da nebom prvi).Samo snop moras dobro nastaviti.Bolje da ga spustis mal nizje, da ne slepis nasproti vozecih.
Imperator

Odgovor Napisal/-a Imperator »

ce kups 8000K se zna policaj zihr oglast v stilu: "kaj pa tele modre zarnice?" :evil:
?†it ... spet mam prav!
scrat

Sm kupu v Bauhausu ene iz Nemcije.. MEGA XENON H7 in H1 (drmo ma tudi take)...mal majo plava steklca in se kr pozna, da svetjo belo (niti mal plave barve not) in tudi v temi je bols kork pa navadne...sm zadovoln...ce mi zdrzijo vsaj 6 mescev je to kul.

Sm ze hotu narocit xenon od kaixen (sj ne vem kako se pravilno napise)...ampak sm se premislu zarad plavih...ne bi rad, da mi vzamejo tablce in pa 800eur. Dokler se jih ne bo dal homologirat...jih pri meni ne bo.

EDIT: zajebavu sm se eno uro pa 45min, da sm zamenu na obeh luceh kratke, dolge in parkirne... :? Bol ne bi mogl zakomplicirat. Ne mores pa zamenjat zarnc za dolge lampe prek une odprtine v blatniku. Roke mam pa cist porezane.
Clio05

Odgovor Napisal/-a Clio05 »

A lahko kdo prilepi link do zakona kjer pise da morajo imeti xenonski zarometi samodejno nastavitev in pa pranje, ker ga jaz ne najdem. Ce je to obvezno nevem zakaj imajo nekatera resevalna vozila od Klinicnega centa xenon kite namontirane?
scrat

V temi si preberi...so tudi linki na zakone...ampak bos mel kr neki dela predn bos prebral...je pa res, da nikjer ne pise, da bi mogel imeti pranje zarometov.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

jap, za pranje nikjer ne pise :!:
sem bral na a.com, pa so ugotovili da imajo nekateri safrani, pa ne vem kateri avtomobili, ki so meli serijsko xenon pa nimajo pranja luci.
Uporabniški avatar
BlackWind

scrat napisal/-a: Sm ze hotu narocit xenon od kaixen (sj ne vem kako se pravilno napise)...ampak sm se premislu zarad plavih...ne bi rad, da mi vzamejo tablce in pa 800eur. Dokler se jih ne bo dal homologirat...jih pri meni ne bo.
eh sj ti vzamejo samo 500eur pa mogoce tablce :D hehe
mas prav, ze tko so hitr pi*darije z polcajcki ;)
pol si parkirne kupil ledice :?:
lp
www.avtohisa-REAL.si
Odgovori