urica na R19

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
Nicc0

urica na R19

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

zanima me ce je kot original vgrajena razsvetljava za uro ker namrec jas ne najdem nobene zice oz kable se manj pa kaksne diodice oz bilo kaj podobnega sem pa razmisljal ce bi si naredil modro osvetlitev ure je to mogoce? in pa kaj vse potrebujem ce ima kdo izkusnje s tem
Lp, Nicc0
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

na uro je gor nataknjeno/prisraufano grlo z zarnico...to je en tak cuden patent, ki ga je zelo lahko menjavati. :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

to ze to ze samo na moji ni tega nikjer gor niti ko s prstom potipam v notranjost ni nikjer tega :S to me zabavle samo :S
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

mora bit :) ... da ne bos tak specjalc kt jst k sm razkopal urco (nehote) pol jo pa sestavlal nazaj precej dolg casa da spet dela hehe ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Nicc0

ne ne sem jo ze mel narazen ker bom verjetno naredil brez crnega ozadja da se bo mehanizem videl samo in pa oranzno plastiko ki naredi zarnico "rumenejso" bom odstranil da dobim moder snop svetlobe... bo ql to? aja pa se glede vezave lahko vezem kabl iz vzigalnika na uro? oz lucko za uro... tak mam narejene neonke pa potem na stikalo...
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

Nicc0 napisal/-a:to ze to ze samo na moji ni tega nikjer gor niti ko s prstom potipam v notranjost ni nikjer tega :S to me zabavle samo :S
kaj s psrtom tiples, uro ven vzen pa odzadi mas grlo taka crna plastika on ji zavrtis pa gre ven.

uro pa najlzje dobis ven tako vzames avtoradio ven pa z zadnje strani jo s prsti porines ven lepo skoci nimas kaj polamat, sicer gre ven tudi brez da bi radio ven vzel samo je nevarnost da poci licna stran ure.
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

vse gre lepo ven samo tam ko bi moglo bit zatanjeno tole z lucko ni nic cak grem slikat brb ;)
Uporabniški avatar
Nicc0

eto moja urica :D

Slika
Slika
Slika
Slika[/img]
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

:roll:
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

no gogi reci kaj rajsi malo pokritiziraj :D :D oz povej kaj naj naredim :D
Uporabniški avatar
SebastjanM
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a SebastjanM »

Nevem kaj ti ni jasno. Zarnica je privita v tisto okroglo luknjo (oz. zataknjena- vstavis in zavrtis za 90 stopinj), kjer nimas ti trenutno nic. Imajo jih na vseh bencinskih in skratka povsod. Ce hoces lahk das not diodo, elektriko pa vlec direktno iz ure in sicer maso in tisto drugo, v kateri je napetost ko so prizgane luci (trije kabli na uri pomenijo :masa, osvetljava in stalni strom za uro). Upam da bos zrihtal.
Audi A6 2.4 Quattro Limo LPG
Uporabniški avatar
gogi

Nicc0 napisal/-a:no gogi reci kaj rajsi malo pokritiziraj :D :D oz povej kaj naj naredim :D
Prides do gigija pa ti pokaze vso nezakomplicirano zadevco eto :lol:

Majkufce ta gogi pa je res znan po samem kriziziranju ali kaj? :roll: :lol: :wink:
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

eetaq da ne :P jok3 je bla to :P sebastian upam da bo cimprej nareto :D
Uporabniški avatar
gogi

Vem, vem :wink:

Nicco res ni to problem, kajti seba ti ze opisal kaj in kako, kajti imas res sam eno luknjo na vrhu in tam not pase vse kaj bi naj noter pasalo :lol: :wink:
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

ija bom naredil v kratkem ;)
Odgovori