zanima me ce je kot original vgrajena razsvetljava za uro ker namrec jas ne najdem nobene zice oz kable se manj pa kaksne diodice oz bilo kaj podobnega sem pa razmisljal ce bi si naredil modro osvetlitev ure je to mogoce? in pa kaj vse potrebujem ce ima kdo izkusnje s tem
Lp, Nicc0
ne ne sem jo ze mel narazen ker bom verjetno naredil brez crnega ozadja da se bo mehanizem videl samo in pa oranzno plastiko ki naredi zarnico "rumenejso" bom odstranil da dobim moder snop svetlobe... bo ql to? aja pa se glede vezave lahko vezem kabl iz vzigalnika na uro? oz lucko za uro... tak mam narejene neonke pa potem na stikalo...
Nicc0 napisal/-a:to ze to ze samo na moji ni tega nikjer gor niti ko s prstom potipam v notranjost ni nikjer tega :S to me zabavle samo :S
kaj s psrtom tiples, uro ven vzen pa odzadi mas grlo taka crna plastika on ji zavrtis pa gre ven.
uro pa najlzje dobis ven tako vzames avtoradio ven pa z zadnje strani jo s prsti porines ven lepo skoci nimas kaj polamat, sicer gre ven tudi brez da bi radio ven vzel samo je nevarnost da poci licna stran ure.
Nevem kaj ti ni jasno. Zarnica je privita v tisto okroglo luknjo (oz. zataknjena- vstavis in zavrtis za 90 stopinj), kjer nimas ti trenutno nic. Imajo jih na vseh bencinskih in skratka povsod. Ce hoces lahk das not diodo, elektriko pa vlec direktno iz ure in sicer maso in tisto drugo, v kateri je napetost ko so prizgane luci (trije kabli na uri pomenijo :masa, osvetljava in stalni strom za uro). Upam da bos zrihtal.