15 col na R5

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
djsly

15 col na R5

Odgovor Napisal/-a djsly »

A se to sploh da homologirat? K sem vidu eno slikco iz srecanja, je meu en tip na 5-ki 15 col gor. Ve kdo kaj vec o tem avtu?
zoranwagen

Re: 15 col na R5

Odgovor Napisal/-a zoranwagen »

djsly napisal/-a:A se to sploh da homologirat? K sem vidu eno slikco iz srecanja, je meu en tip na 5-ki 15 col gor. Ve kdo kaj vec o tem avtu?
Dostikrat je blo ze povedano kak s hom., bom se jaz enkrat poskusil na kratko.
Vzames katalog z felnami in poisces katera je misljena za tvoj avto sele nato pogledas disajn felne, ce ti je vsec!
Ce ta nacin ne gre pocakaj na naslednjega srecanje pa ti bodo fantje-dekleta razlozili, kako prides do TUV-a, ce felna ni predvidena za tvoj avto!
Oni z srecanja mislim da "privatnik" je mel na 5 GT Turbo "15"
Uporabniški avatar
djsly

Kje pa dobim ta katalog? Je to kakšen specialni katalog al kaj?
zoranwagen

djsly napisal/-a:Kje pa dobim ta katalog? Je to kaksen specialni katalog al kaj?
Katerikoli katalog z dodatno opremo kjer so se felne not. Al pa idi do trgovca z felnami!
Uporabniški avatar
djsly

Ja, ce bi v vsakem katalogu pisalo za kere avtomobile paše, bi bli katalogi debeli kot zemljiška knjiga. Ne vem no.
A ce grem v A3M bojo tm vedli povedat? Al kam naj grem?
zoranwagen

djsly napisal/-a:Ja, ce bi v vsakem katalogu pisalo za kere avtomobile pase, bi bli katalogi debeli kot zemljiska knjiga. Ne vem no.
A ce grem v A3M bojo tm vedli povedat? Al kam naj grem?
Ja, a3m idi pa bos videl "debelino" kataloga!!! Na felno se rabi max pol a4 strani al manj!
Odgovori