15 col na R5
15 col na R5
A se to sploh da homologirat? K sem vidu eno slikco iz srecanja, je meu en tip na 5-ki 15 col gor. Ve kdo kaj vec o tem avtu?
-
zoranwagen
Re: 15 col na R5
Dostikrat je blo ze povedano kak s hom., bom se jaz enkrat poskusil na kratko.djsly napisal/-a:A se to sploh da homologirat? K sem vidu eno slikco iz srecanja, je meu en tip na 5-ki 15 col gor. Ve kdo kaj vec o tem avtu?
Vzames katalog z felnami in poisces katera je misljena za tvoj avto sele nato pogledas disajn felne, ce ti je vsec!
Ce ta nacin ne gre pocakaj na naslednjega srecanje pa ti bodo fantje-dekleta razlozili, kako prides do TUV-a, ce felna ni predvidena za tvoj avto!
Oni z srecanja mislim da "privatnik" je mel na 5 GT Turbo "15"
Kje pa dobim ta katalog? Je to kakšen specialni katalog al kaj?
-
zoranwagen
Katerikoli katalog z dodatno opremo kjer so se felne not. Al pa idi do trgovca z felnami!djsly napisal/-a:Kje pa dobim ta katalog? Je to kaksen specialni katalog al kaj?
Ja, ce bi v vsakem katalogu pisalo za kere avtomobile paše, bi bli katalogi debeli kot zemljiška knjiga. Ne vem no.
A ce grem v A3M bojo tm vedli povedat? Al kam naj grem?
-
zoranwagen
Ja, a3m idi pa bos videl "debelino" kataloga!!! Na felno se rabi max pol a4 strani al manj!djsly napisal/-a:Ja, ce bi v vsakem katalogu pisalo za kere avtomobile pase, bi bli katalogi debeli kot zemljiska knjiga. Ne vem no.