kokr sm gledu po netu, sta obstajala (vsaj) dva razlicna tipa fergazerjev (32 TLDR).. ..enega si siksiral na tak nacin, kot se zgoraj napisal, drugi se je pa direktno v sesalni kolekotr zasraufu (boljsa varjanta).
sprva sem imel namen kupit nov fergazer in kolekotr (od tega v Skofji Loki za 15k) ampak sem si premislil...
ja, jaz se tisti, ki je na VW klub forumu spraseval za Weber 40 IDF.. ..fergazerja ze imam doma, ta teden zacnem delat sesalni kolektor in upam, da bo vse koncano do avtoslaloma v Sempetru (22.10).

in se mi zdi drugacen kakor tisti na prejsni sliki, pa tudi zracni filter ni pasal prejsni gor, izgleda pa tako kakor ta
(to sem na netu najdel), sam zdaj nima filtra noter v tej plastiki, ker ni imel in imam cunjo privezano na konec "gume-rora" tako da zdaj se morem kupit filer oz studiram da bi kupil sportni filter, ampak ne vem, ali bo potem vec pil in kako naj sploh vem kaksnega rabim, ker ne vem kako se imenuje...drgac pa avto gre boljse, pa gas pedalo je cisto mehko, prej je bil pa trd pedal...