Espace 2,2 dCi
Espace 2,2 dCi
Pozdrav!
Zanima me kako se kaj obnesejo te masine in sicer od l. 03 naprej, 11o kw. Kaksni problemi z elektroniko, kako je z vzdrzevanjem, poraba, hibe ????
Zanima me kako se kaj obnesejo te masine in sicer od l. 03 naprej, 11o kw. Kaksni problemi z elektroniko, kako je z vzdrzevanjem, poraba, hibe ????
kerga cliota pa? mas tel enga http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=9883
Sam si omenjeno vozilo lastim ze malo vec kot leto dni (poglej podpis). Za enkrat se z vozilom nisem imel problemov, kupljeno pa je bilo novo. Povprecna poraba se giblje od 9 do 9,8 l/100 km (vecina mestne voznje). Sam Espace ima podobne hibe kot vsa Renault-jeva vozila predvsem z elektroniko in menjalniki (posebej se avtomatski). Ce ti nemski jezik ni tuj si lahko na tem naslovu podrobneje precitas vse o Espace-u. Predvidevan, da imas v mislih cetrto generacijo, fazo 1, ki se proizvaja od leta 2002 in ima interno oznako JK oziroma GJK (Grand Espace).
Od samega vozila ne pricakuj posebne dinamike v voznji, saj je to bolj kultivirano druzinsko vozilo namenjeno predvsem potovanju.
Ce te kaj posebnega zanima z besedo na plan.
Od samega vozila ne pricakuj posebne dinamike v voznji, saj je to bolj kultivirano druzinsko vozilo namenjeno predvsem potovanju.
Ce te kaj posebnega zanima z besedo na plan.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
E moj Dejko, nobeden ni trdil da je Espace majka avto, samo tvoja trditev, da je krivec za napake v motorju karoserijska izvedenka vozila mi ni sel v glavo in tvoje trditve se danes ne razumem. Kaj pa ce sem imel tudi pred tem vozilom tudi Espace in to ni moj prvi Espace? Upam, da sem ti dovolj nakazal, yeba pa se zanima za 4. generacijo fazo 1.
Kar se pa tice 2.0t bo pa placo dajal samo za gorivo, prav tako pa je za omenjen bencinski motor tudi drazje vzdrzevanje (krajsi servisni interval).
yeba ti kar poslusaj "nasvete" pa si raje kupi FIAT.
Kar se pa tice tvojega vprasanja, nobena elektronika posebej pa se pri Renault-ju ni nevem kako stabilna, je pa opazno manj teh problemov pri dizelskih motorjih.
Kar se pa tice 2.0t bo pa placo dajal samo za gorivo, prav tako pa je za omenjen bencinski motor tudi drazje vzdrzevanje (krajsi servisni interval).
yeba ti kar poslusaj "nasvete" pa si raje kupi FIAT.
Kar se pa tice tvojega vprasanja, nobena elektronika posebej pa se pri Renault-ju ni nevem kako stabilna, je pa opazno manj teh problemov pri dizelskih motorjih.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
Uh, upam, da nisem zanetil kaksen spor.
Trentno vozim picassoja, rabil bi vecji avto, torej Senic ne pride v postev, gledam tudi na to da bi imel 6 ,7 sedezev ker smo ze sedaj stirje in vsakic kaksen sedez sfali.
Saj za elektroniko sem ze slisal, da je kakor naletis, samo ponavadi, tiste porodne krce z naslednjo generacijo odpravijo...... ali ne.
Trentno vozim picassoja, rabil bi vecji avto, torej Senic ne pride v postev, gledam tudi na to da bi imel 6 ,7 sedezev ker smo ze sedaj stirje in vsakic kaksen sedez sfali.
Saj za elektroniko sem ze slisal, da je kakor naletis, samo ponavadi, tiste porodne krce z naslednjo generacijo odpravijo...... ali ne.