zracnik pri R5 1.4 five

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
mjk

zracnik pri R5 1.4 five

Odgovor Napisal/-a mjk »

Mam problem, da ne morem cist zapret zracnika na armaturi. Poleg tega pa se gretje ne pride do njega. Da pa nebi tudi letosnjo zimo zmrzoval, pa sprasujem, kje bi lahko ta zracnik zaprl, oz, kaj bi lahko bilo narobe, da je gretje pri temu zracniku 0 pri unmu za sipo pa vse deluje lepo in prav?

Lp,
Miha
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Zracnik zapres tak da lepo vzames dol tisto ko se premika...lepo spuces in das zadaj stiropor al pa karton :) In thats all :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

in pa... na sredini bo vedn pihalo le hladno :)
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

damjan napisal/-a:in pa... na sredini bo vedn pihalo le hladno :)
Res je :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
easybusy

Odgovor Napisal/-a easybusy »

Ja jst sem pr svojem to vzel narazen. Pa potem je okol lopute ki zapira zracnik pena, ki pa se z leti postara in preperi - tak da potem vec ne tesni, pa tud ce je cist zaprto. Potem sem pa vzel zracnico od avtomobilske gume (ker je mal bolj debela guma) in izrezal tak da sem jo potem dal okoli lopute (se pravi mora okrog in okrog kaksna dva milimetra ven gledat, tak da zatesni zracnik) in zdej lahk cist zaprem...
Se macka zdej ne more vec ven pobegnat :lol:
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

easybusy napisal/-a:Ja jst sem pr svojem to vzel narazen. Pa potem je okol lopute ki zapira zracnik pena, ki pa se z leti postara in preperi - tak da potem vec ne tesni, pa tud ce je cist zaprto. Potem sem pa vzel zracnico od avtomobilske gume (ker je mal bolj debela guma) in izrezal tak da sem jo potem dal okoli lopute (se pravi mora okrog in okrog kakšna dva milimetra ven gledat, tak da zatesni zracnik) in zdej lahk cist zaprem...
Še macka zdej ne more vec ven pobegnat :lol:
jz sm pa nabutal not silikon, pocaku da se je strdil, ga z olfo prerezu pa je ko novo :)
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Odgovori