Zdravo!
Sem nov na forumu in predstavljam svojo novo pridobitev.
Gre za Renault 19 1.8 16V, 99kW/135KM, letnik 95, prevoženih 207000 km, kupljen od uporabnika Sunka.
Avto mi služi kot 2. avto, predvsem za kakšen dinamično odpeljan vikend izlet in od letos naprej tudi za kakšen Time Attack na RL-ju.
19-ka je drugače kar solidno ohranjena, motor deluje odlično, menjalnik tudi, podvozje prav tako, je pa nekaj stvari za poštimat. Obrobe blatnikov je že malo načela rja, sicer so bile za silo popravljene, vendar je spet malo ven udarila. Razumljivo za cca 16 let star avto. Ker me to tako ne moti, bo popravilo malo počakalo.
Zamenjati moram še stikalo za vse štiri žmigavce, mehanizem v levem vzratnem ogledalu, zadnje diske in prve amortizerje za trše.
19-ka je bila spuščena, ima vgrajen Magnaflow zadnji lonec in K&N konusni filter. Še dovod hladnega zraka moram naredit.
Moje vozilo za vsak dan je sicer VW Golf 6 1.4 TSI 118kW/160KM.
https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_19" onclick="window.open(this.href);return false;
moj novi avto
Re: moj novi avto
Cestitke
Kaka slikca bi pomagala da malo razkazes
Nisem spremljal nic a.neta za ta avta zadnje case ker bi mi samo luste naredlo kako 16v poiskat pa z mojo zamenjat samo raje ne majn stroskov z navadno 1.8I je pa zato vec veselja z 16v
Varno voznjo pa da ti bi sluzla z cim majn stroskov
(dokler ni skritih stvari tak ko na moji)
Kaka slikca bi pomagala da malo razkazes
Nisem spremljal nic a.neta za ta avta zadnje case ker bi mi samo luste naredlo kako 16v poiskat pa z mojo zamenjat samo raje ne majn stroskov z navadno 1.8I je pa zato vec veselja z 16v
Varno voznjo pa da ti bi sluzla z cim majn stroskov
Renault 19 1.8i Cabrio ph2 - Sleeping in parts and make over for summer
Citroen Xantia 1.8i 16v - Daily Driver
Tole dvoje mi pa ne gre skupaj.petertohen napisal/-a: letnik 95
Razumljivo za cca 16 let star avto.
[youtube][/youtube]
niti videl zavzel se nisem zgresil je za 6 let heh se zgodi
Drugace pa mislim da je skorajda standard da zacne zadi pri robu blatnika rjavet ce ni vredu vzdrzevana
bliki napisal/-a:Tole dvoje mi pa ne gre skupaj.petertohen napisal/-a: letnik 95
Razumljivo za cca 16 let star avto.
Drugace pa mislim da je skorajda standard da zacne zadi pri robu blatnika rjavet ce ni vredu vzdrzevana
Renault 19 1.8i Cabrio ph2 - Sleeping in parts and make over for summer
Slike
Poslano z mojega Nexus 5 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Nexus 5 z uporabo Tapatalk

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat