Je ze kdo na meganu, laguni menjaval puše s konca volanske letve?
Gre se za laguno 3 ki ima luft na volanski letvi gor/dol. Gledal sem da se za megana dobijo puše katere odpravijo ropot, je že kdo to menjaval?
Pri speljevanju se sliši tk-tk-tk.. homokinetični zglob? Kater? Poka v obeh smereh, naravnost ne. Se pa močno sliši pri voznikovi strani. Zunanji notranji?
Puše - volanska letev
Re: Puše - volanska letev
Kaj pa demontirati vol. letev in peljati mojstrom da kompletno obnovi?resnik napisal/-a:Je ze kdo na meganu, laguni menjaval puše s konca volanske letve?
Gre se za laguno 3 ki ima luft na volanski letvi gor/dol. Gledal sem da se za megana dobijo puše katere odpravijo ropot, je že kdo to menjaval?
Pri speljevanju se sliši tk-tk-tk.. homokinetični zglob? Kater? Poka v obeh smereh, naravnost ne. Se pa močno sliši pri voznikovi strani. Zunanji notranji?
Če je ostalo izpravno (zračnost) je verjetno homokinetični zglob. Ponavadi so zunanji, več se pa vidi, ko se sname manšeto.
RenaultSport
Električnih letev ne obnavljajo nikjer, obnavljajo samo servo letve.. cena nove 600€, morda bi kje dobil ceneje... cena puše na ebayu 30€...Spula napisal/-a:Kaj pa demontirati vol. letev in peljati mojstrom da kompletno obnovi?resnik napisal/-a:Je ze kdo na meganu, laguni menjaval puše s konca volanske letve?
Če je ostalo izpravno (zračnost) je verjetno homokinetični zglob. Ponavadi so zunanji, več se pa vidi, ko se sname manšeto.
Gre se pa za to pušo..
[img]https://www.google.si/search?q=renault+ ... Kg-Kby8-gM:
[/img]
Kaj bi še lahko dajalo takšne zvoke? Se mi zdi da se sliši samo v vročih dneh pa še to pri odprtem oknu... pa smo spet tam, homokinetični zglob se ne dobi posebej ampak v kompletu s polosovino in smo spet pri 200€.. razen obnova...
Ropot preko foruma je zelo težko ugotavljat. Pri zaviranju (zelo počasna vožnja) tudi kaj "poči" v smislu "tk"?
RenaultSport