Montaža vlečne kljuke Megane 2 karavan

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Montaža vlečne kljuke Megane 2 karavan

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Zdravo, prej sem se lotil montaže vlečne kljuke na Megane 2 karavan letnik 2008. Vse kul, avto dvignem, dam dol odbijač, odklopim park senzorje, odvijem tisti drog za odbijačem, odvijem vse vijake pod avtom ki držijo ohišje rezerve in ostalega itd.. kako pa sedaj to plastiko dobim ven z avta? Naokoli je zalimana z silikonom kolikor vidim.

Vlečna kljuka je tudi še privijačena skupaj, torej celotno ogrodje, je treba dati narazen oz. opraviti še kakšno drugo spremembo na avtu? Če mi pride kdo dokončat montažo na dom še boljše, plačam :D

Če obstaja kakšen vodič se priporočam za povezavo, veselim pa se vnaprej kakšnih nasvetov oz mnenj :D

Hvala.
Uporabniški avatar
saso24

Re: Montaža vlečne kljuke Megane 2 karavan

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Za montažo ne rabiš odstranjevat tistega plastičnega dna. Samo aluminij stosštango in potem v tiste luknje zabiješ notr nosilce vlečne kljuke
Dve slikci za predstavo

https://www.google.si/search?q=renault+ ... H-2s9GkH8M" onclick="window.open(this.href);return false;:
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Sem to zrihtal potem. Ostaja mi samo še vezava. Nekaj sem gledal dabi naj polovico vezal na eno, polovico pa na drugo stran?
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Kupi raje modul za kljuko ki ima lastno napajanje, lahko ti, glede na to da ima renault žičke namesto žic katere prežge ker se segrevajo ko skozi njih teče večji tok kot bi samo za luči
Odgovori