Trda sklopka Scenic 2007 1.5 dci
Trda sklopka Scenic 2007 1.5 dci
Nabavil pred parimi tedni, berem na tujih forumih, da je to pač takšnen mehanizem sklopke, vendar me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Ali je na tem modelu res pedal za sklopko tako trd, da pri stanju na semaforju raje daš v ler, kot da držiš sklopko na vso moč? Hvala za odgovore.
Re: Trda sklopka Scenic 2007 1.5 dci
Ne bi smel bit, pedal in hidravlični potisni ležaj pomagata stisnit. Skoraj zagotovo slabša košara sklopke ki ne odvaja več dobro. Pelji nekomu pregledat in zahtevaj od prodajalca del kupnine nazaj
Imam se 3 mesece garancije, peljem še preverit mehaniku, potem se pogovarjamo dalje. Hvala za odgovor
Aja, kaksen je pa priblizen strosek popravila, ce morda kdo ve?
Aja, kaksen je pa priblizen strosek popravila, ce morda kdo ve?
- TwingoLove
Meni se je po menjavi potisnega ležaja in košare zeloooo pomehčal pedal sklopke. Tako da tukaj nekje mora bit problem.
Strošek popravila bi lahko bil nad 100€ za samo delo mehanika, saj je potrebno odstranit menjalnik, potem pa še cena sklopke, košare, potisnega ležaja...
Strošek popravila bi lahko bil nad 100€ za samo delo mehanika, saj je potrebno odstranit menjalnik, potem pa še cena sklopke, košare, potisnega ležaja...
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
NE! Elementi sklopke kličejo po menjavisupaFlaj napisal/-a: Ali je na tem modelu res pedal za sklopko tako trd, da pri stanju na semaforju raje daš v ler, kot da držiš sklopko na vso moč? Hvala za odgovore.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
A da se tudi skozi trdoto pedala to pokaže?
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Kje pa po spuščanju pedala prime sklopka, skoraj na začetku, na koncu ko je pedal že popuščen? Kej potresava pri speljevanju?
Pri tem avtu je problem ker če bi bil samo hidravlični potisni ležaj moraš v vsakmu primeru odstranit menjalnik in če že to narediš zamenjaš še sklopko
Čisto za info, koliko kilometrov ima avto prevoženih?
Pri tem avtu je problem ker če bi bil samo hidravlični potisni ležaj moraš v vsakmu primeru odstranit menjalnik in če že to narediš zamenjaš še sklopko
Čisto za info, koliko kilometrov ima avto prevoženih?
Pri popuščanju pedala prime sklopka v zadnji tretjini, pred popustitvijo. Avto nenormalno trese, ko speljem vzvratno (skače cela armaturka), razen če daš mal več gasa zraven, potem je v redu. Prevoženih ima 138kkm.
Zna se narest da bo potrebno zamenjat tudi vztrajnik glede na tresenje. Enkrat probaj speljat v drugi prestavi da zdrsuje sklopka in poročaj.
Mene je prišel vztrajnik sklopka in potisni ležaj 560€, plus 120€ delo za menjavo
Mene je prišel vztrajnik sklopka in potisni ležaj 560€, plus 120€ delo za menjavo
Tudi na mojem scenicu je trda sklopka že vsaj tri leta .Sem se pač navadil.Je bil pa hec ko sem
delal veliki servis in sem dobil nadomestno vozilo- clia.Imel je tako mehko sklopko,da ko sem prevzel
svoje vozilo stisnil sklopko je bila napram cliu tako trda,da sem serviserja vprašal kaj so delali,da
je tako trda.Po nekaj kilometrih sem se že navadil.Škoda je kaj razdirat,če ni drugega problema
ker so takoj stroški
delal veliki servis in sem dobil nadomestno vozilo- clia.Imel je tako mehko sklopko,da ko sem prevzel
svoje vozilo stisnil sklopko je bila napram cliu tako trda,da sem serviserja vprašal kaj so delali,da
je tako trda.Po nekaj kilometrih sem se že navadil.Škoda je kaj razdirat,če ni drugega problema
ker so takoj stroški
Ja tudi jaz sem se vsedel v zeninga cliota 2000 letnik in ta prvo kar je blo, sem sklopko nabil v podn, ker je tok mehka [emoji23]frenki napisal/-a:Tudi na mojem scenicu je trda sklopka že vsaj tri leta .Sem se pač navadil.Je bil pa hec ko sem
ker so takoj stroški