Pa da še jaz predstavim mojo novo pridobitev in namreč Clio rs trophy akrapovič. Avto sem kupil kakšen mesec nazaj, prej pa sem imel astro opc j 15. Zaradi rojstva hčerke in astra kot coupe sem si nagledal novega cliota (5 vrat) in moram reči, da sem z njim zelo zadovoljen. Glede na to, da veliko ljudi kritizira njegov edc, sem jaz z njim res zelo zadovoljen Pozna se, da je avto krepko lažji od opc in če bi imel še ene 50 hp in navora več, bi bil avto sploh all u ever need V glavnem z avtom zaenkrat zelo zadovoljen in komaj čakam kakšne skupne roadtripe z renaultovci iz foruma
zdaj ko si pohvalil 5 vrat in edc, boš v očeh vseh znalcev in dirkačev na forumu pravi penzioner, tri vrata, pa štil od marele v desni roki, drugače nisi troo racer
šalo na stran, res lepa zverinica tale clio, barva je prava in vse ostalo tudi
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
Se mi je zdelo da zna bit problem ja k bom pohvalu avtomatik Ja modro opcjko sm meu ( drgač zakon avto). Meu sm plan za rs 3 ampak je problem, ker ni hatcbacka zaenkrat, limuzina je grda, tt pa ne pride v poštev. Tega trophya pa sm zagledu in me prou presenetlo kak je dobr zgledu in vse pač kar avto ima in me je premamlo. Drgač pa če pride kakšen 5 vratni tanov mal močnejši bom pa tisto iskal ja. Mogoče ko vidimo kakšen bo nov megan rs..upajmo d ga ne bodo zaribal
A mogoče kdo ve, kje lahko izvem katere točne dimenzije za 19 col feltne bi rabu za trophya? ker homologiran za 19 še ni...bi jih pa rad dal gor. Tak da če kdo ve dimenzije, ki bi pasale... al mi to povejo na amzs na homologaciji?
A trenutne so 18" ? Katera dimenzija gum je gor? 205/40R18?
Menim, da za 19" ostaneš na naslednjih merah platišč: 5x114,3, sredinska luknja 66.1, ET55. Dimenzija gum 215/35R19.
Glede tistih 50 konjev več se da marsikaj naredit, pred kratkim so si tunerji pridobili dostop do računalnika, tako da so zunaj že prvi remapi, 250 konjev, brez ostalih posegov. Verjetno se da še kaj več dobit iz njega.
Kako ti je akrapovič? Ko sem ga prvič slišal mi je bil čisto drug svet kot na 200 EDC.