gre se za scenic II l04 , problem imam z ventilacijo oziroma z gretjem in hlajenjem
bil na dveh testerjih in govoril že z več mojstri ampak nekako ni nihče našel rešitve
poleti ko je ful vroče običajno uporabljam klimo da kabino prijetno hladi ampak problem je da je na režah tako mrzlo da že misliš da se bodo ledene sveče začele delati , v kabini pa neznosno vroče , piha pa iz vseh rež normalno , pač odvisno od nastavitve
sedaj se bliža zima je pa problem ravno nasproten zjutraj mrzlo kabina se pa ne ogreje niti po 50 kilometrih , s tem da je na režah vroče da se skoraj opečeš
ventilacija je avtomatska , zaradi suma napake na reostatu sem ga že zamenjal in ni nič bolje , večina mi je svetovala menjava ventilatorja in sem ga seveda zamenjal , seveda nič bolje ( samo celo popoldne sem razdiral armaturo)
lopute delujejo vse , sem si ogledal ko ni bilo gor armature in sprobal v vseh režimih , tudi loputa za zunanji zrak , v pečki ni nobene svinjarije in tudi prahu ni med režami
sedaj ko je bolj vlažno se začne rositi takoj ko vžgem avto in traja celo večnost da se posuši, pa v notranjosti ni nikjer mokro , in vsi kanali za odtekanje vode so čisti, tudi vrata lepo funkcionirajo
je že kdo imel tak problem in kako ga je rešil