Da predstavim v svoji temi ženin twingo. Kupila sva rabljenega. Star je slabih 6 let , prevoženih ima 64k km. Motor je 1.2 16v 76 konjev. Ohranjen je odlično, bil je edino zadaj levo barva ampak me za vozilo ki je v uporabi služba in mesto ni motilo. Ima tudi Esp in asr.
Menjalo se je volanske končnike in končnike stabilizatorja. Vgradilo se je senzorje za parkiranje( iz principa ker smo navajeni v vseh avtih) nabavil sem bluetooth vmesnik preko aux za poslušanje muzike, menjalo se je zvočnike in vgradilo sub v prtljažnik, nalepila se je izolacija po vratih in zadaj po bokih in dnu prtljažnika. Avto mi je bil fajn hrupen zadaj. Zdaj 70% boljše, dejansko in kupila sva nove zimske gume.... Januarja naredim veliki servis , spomladi pa ene 15 colne črne felne in gume in je to to!
Še nekaj slik....

Mi lahko kdo pove kaj bi naj pomenila sredinska tipka za odpiranje strehe? Okrog vrtiš za odpiranje/zapiranje sredina pa ne naredi nič če jo pritisneš! Ali pa je pač brez funkcije!

Menjati je bilo potrebno eno žarnico za klimo, menjal sem obe.

Zanima me pa tudi koliko bi me stala vgranja tipk za tempomat in stikalo?
Imam občutek da je vsa napeljava prisotna ker je pod plastiko volana in spodaj ene 3 komade slepih konektorjev. Se da mnejat na volanu samo pokrov brez airbaga?
lp