dober avtoelektricar za megana

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
smt

dober avtoelektricar za megana

Odgovor Napisal/-a smt »

iscem avtoelektricarja za megana. montaza avtoakustike a mora obvladati renojeve zadeve (ni samo menjava obstojece, imam bolj cudno zeljo). prosim za kontakte, lahko je tudi "popoldanec", ki obvlada. vseeno kje se nahaja. hvala. lp
Uporabniški avatar
mtman

Re: dober avtoelektricar za megana

Odgovor Napisal/-a mtman »

Fino bi bilo, če bi omenil katerega megana, ker se po obdobjih inštalacije kar razlikujejo tudi načini komunikacij. Fino bi pa bilo če bi omenil tudi kakšno čudno željo imaš pa da vidimo ali se da kaj pomagat. Sam sem delal veliko in do potankosti poznam megane 2, sicer pa pri avtoakustiki ni velike znanosti zraven da bi blo prezahtevno, seveda če je v mejah mogočega naredit. Sem pa iz Celja ;)
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

megane je 3 (rs). ti zeljo opisem na zs.
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Če bi napisal kaj hočeš bi morda vedel če poznam koga ki ti lahko pomaga. Vsak ti pa ne bo ZS pošiljal verjetno če pozna nekoga ki bi mogoče znal...
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

zadeva je taka: iz enega megana rs 3 bi rad prestavil navigacijski ekran v drugega megana rs 3. drugi ima arkansis (al kako ze) in je brez navigacije. imam radio, navigacijo, anteno,..... ter nekaj kablovja. jaz ne znam. je opcija montaze ali pa prodaje zadev. evo. to je to. kak mojster, ki bi tole znal?
Odgovori