Uglavnem avto usi poznate, nekateri vejo kaj se je z avtom dogajalo tisti ki pa točno neveste izogibajte se neumnim komentarjem.
No avto sem kupil ker so mi Cliota Rs ukradli. Želja je bila ostati na Renaultu in v tistem času se drugega za ta denar ni prodajalo. Pred tem se se konkretno pozanimal o avtu. Mene malenkosti ne motijo ker jih večino sam lahko odpravim. Od kar ga mam se te napakice odpravljajo, menjal sem meglenko,menjal nekaj plastik v notranjosti, popravil zadnji sedež, prebarval odbijača, prebarval okrasne letvice na vratih in še stvari se bi najdlo.
Na avtu se optimizirala elektronika sicer je avto bil že čipiran pri Senici smo useeno mapo Senice še malo dodelali tako da zdej avto pokaže 259hp in 352Nm. Občutki so presenetljivi nisem si predstavljal da se avto tako dobro pelje, lega na cesti je fenomenalna motor menjalnik presenetljiva. Avto lepo vleče že od 2500rpm pa use do 6800rpm blokada je zamaknjena na 7200rpm.
V naslednjih mesecih mu bom privoscil še komplet nove zavore in zavorno olje Motul rbf, menjavo olja v motorju in menjalniku. Olje bo Fuchs Titan Race Pro S 10w50 ester za menjalnik pa Fuchs sintofluid 75w80 100% sintetika. nove amortizerje, ter 4 zimske gume.
Dovol nakladanja gremo na slike