Sam tok: ko sem zaradi policajev menjal rdece pozicijske ledice z zelenimi sem nakako naredil kratki stik in varovalka je sla.Za informacijo: varovalka za levo pozicijsko pri novem Cliu je vezana skupaj z osvetlitvijo stevcev, tako da mi je tudi osvetlitev sla.Samo za info: ce Vam slucajno osvetlitev stevcev crkne, kje iskat.Cudno ampak resnicno.
Chip
Pozicijske in varovalka
Ma ja!megaubo napisal/-a:a si te dobil z rdecimi luckami? in ti zatezil da mors zamenjat al kaj?
prasci
Kmalu bi najebal k svinja, sam na sreco.
So mi dali se pihat in je blo....skoraj.Pred mano je vozu
in me je ustavu.je reku pa ne mores to gor met a ves kolk je mocno.
Kva sele ponoc.Kazen: drugace 20K SIT, sam ni nic, sam reku je da zamenjam, ce me se enkrat dobi pa bo.
Pa sem zdej zelene dal not, enako mocno, sam ful ne pase.Tist je blo bolj.
Ma nic, je bil kar korekten.Ce bi hotu bi nafukal k zuti.
Chip
Se mi zdi da pri tem cliu stiri ne bi sle notri.Nisem probal,sam men se zdi da ne.
Kakorkoli, to sem ze razmisljal ,da bi pac rdece pustu not in prek stikala.Saj je sam kriza, ce policaje vidis, pa ugasnes.
Sam je se en problem: zadnjic sem iskal k nor, da bi prisel iz kabine do masine.Kabel za ojacevalec sta mi potegnila dva k sta mi montirala(seveda zaradi Renaulta) in nisem mogel zraven potegnit nic.Je pretesno.A mogoce kdo ve za najbolj prikladno mesto.Prejsnji clio je mel luknjo v steni in gumico, pa si prisel tocno k sovoznikovim nogam.Sicer mam ze na originalnem podaljsku od odbijaca montirano po sest rdecih na vsaki strani(rdece seveda) in sveti kot noro.Sam ne vem ce bi pustu gor zarad tistih kljukcev.Ce ne bom bele dal nor pa stroboskop varianta.Bomo vidli.Ce bo cajt.Izpit se bliza.
Chip
Kakorkoli, to sem ze razmisljal ,da bi pac rdece pustu not in prek stikala.Saj je sam kriza, ce policaje vidis, pa ugasnes.
Sam je se en problem: zadnjic sem iskal k nor, da bi prisel iz kabine do masine.Kabel za ojacevalec sta mi potegnila dva k sta mi montirala(seveda zaradi Renaulta) in nisem mogel zraven potegnit nic.Je pretesno.A mogoce kdo ve za najbolj prikladno mesto.Prejsnji clio je mel luknjo v steni in gumico, pa si prisel tocno k sovoznikovim nogam.Sicer mam ze na originalnem podaljsku od odbijaca montirano po sest rdecih na vsaki strani(rdece seveda) in sveti kot noro.Sam ne vem ce bi pustu gor zarad tistih kljukcev.Ce ne bom bele dal nor pa stroboskop varianta.Bomo vidli.Ce bo cajt.Izpit se bliza.
Chip
...sej dolocena razsvetljava je za show, torej je po vecini ni med voznjo, zaradi policije (stroboskopi, neonke,...)
...jaz sem v tisto luknjo v kabino (pri motorju na voznikovi strani) pred mesecem speljal se kabel za napajanje stroboskopov (zraven kablov za ojacevalec). Sicer je slo malo tezje, toda z wd40 in malo spretnosti je slo.
btw: kje imas te ledice v odbijacu?
...jaz sem v tisto luknjo v kabino (pri motorju na voznikovi strani) pred mesecem speljal se kabel za napajanje stroboskopov (zraven kablov za ojacevalec). Sicer je slo malo tezje, toda z wd40 in malo spretnosti je slo.
Ledice v odbijacu so na podaljsku in sicer tam kjer imas po originalu tiste odprtine na vsaki strani.Po stiri luknje.pro2c napisal/-a:...sej dolocena razsvetljava je za show, torej je po vecini ni med voznjo, zaradi policije (stroboskopi, neonke,...)
Chip