lepo pozdravljeni imam Clio 2 2005 1.5dci. In imam težavo ko pritisnem na zavoro se mi na armaturni plošči prižge oz utripa lučka za zadnjo meglenko. Prav tako ko vklopim levi smerokaz se mi ob utripanju prižiga lučka za zadnjo meglenko ( na zadnjih lučeh se ne prižiga meglenka samo na armatuni plošči). In me zanima kaj je narobe in kako zadevo popraviti?
ne deluje mi tudi 3 zavorna luč in me zanima kako sneti luč in popraviti?
hvala za odgovore
prižiganje meglenke ob pritisko na zavoro
Re: prižiganje meglenke ob pritisko na zavoro
Pomojem je vzrok masa.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Masa na zadnjih lučeh. Tudi luči ponavadi ne delajo tako kot treba ampak utripa po svoje 
RenaultSport
Tako je, masa na zadnjih lučeh je kriva. Kar se tiče zavorne luči, šest vijakov drži celotno plastiko -- (odpri zadnja vrata in jih odšraufaj), ki jo potegneš stran, odklopiš kabel in odstraniš luč. Ne vem, ali se da to popraviti ali ne, a dvomim, ker je plastika sprešana skupaj. Jaz sem za svojo (ph1) dal 40 evrov na pooblaščencu.blaz.z napisal/-a:lepo pozdravljeni imam Clio 2 2005 1.5dci. In imam težavo ko pritisnem na zavoro se mi na armaturni plošči prižge oz utripa lučka za zadnjo meglenko. Prav tako ko vklopim levi smerokaz se mi ob utripanju prižiga lučka za zadnjo meglenko ( na zadnjih lučeh se ne prižiga meglenka samo na armatuni plošči). In me zanima kaj je narobe in kako zadevo popraviti?
ne deluje mi tudi 3 zavorna luč in me zanima kako sneti luč in popraviti?
hvala za odgovore
najlepše hvala