Error 90@
Moj megane ima tudi gretje sedežev

Sem videl tudi tvojega megana na drugem forumu. Imaš pohvale z moje strani
Jure@
Kupil sem ga od Dadota iz Škofij. Ogledala sem zamenjal v rdeča, tista kromirana so se mi zdela preveč šminkerska
Fuego 85@
Okoli avtoradia pride okvir za 2 din avtoradije za Megane 2 generacijo. Cena je okoli 20-25 eur.
Nos@
Ja res je, jaz ga imam tudi v GT 5
Vocko@
Žal original avtoradio ne prodam, ker bom Jvcja vzel ven, ko bom kupil drugi avto.
Shooter@
Res je, da se je avto prodajal kar nekaj časa, tudi sam sem ga spremljal po avto.net. Večkrat sem ga videl parkiranega pred Trgo abc, kjer tudi bivši lastnik dela. Na Renault servisu poznam 2 moja dobra prijatelja preko katerih sem se pozanimal o avtu, in pravijo, da v teh 2 letih od kadar je imel njihov sodelovec avto, na njem ni bilo nobenih problemov. Baje se je v tem času, ko se je prodajal, zanimalo malo ljudi. Celo eden od njih bi ga kupil, vendar je bila problem, za njega previsoka cena. Lastnika sem vprašal, kdo je bivši lastnik in če je bil udarjen. Pa je rekel, da avto sigurno ni bil udarjen in da je bil uvožen iz Italije. Kilometri naj bi bili 100% realni. Zaenkrat se avto zelo dobro pelje skozi ovinke. Tukaj poleg podvozja tudi nove dobre gume naredijo svoje. Prej sem imel ene, ki so bile katastrofa, še posebej po mokrem. Večkrat vozim relacijo Koper- Idrija stara cesta. Kar se tiče motorja pa se ve, da ni kos bencinskemu. Glede ostalih problemov kot so lučke, pa zdej nima. Skratka vse deluje o.k. Vseeno hvala za informacijo, bi pa bil vesel, če mi poveš, da si 100% siguren ali samo si slišal od nekoga, da je tako rekel.