Test športnih filtri vs serijski
Test športnih filtri vs serijski
da ne bo več debate o tem kolk bom dobu če dam tak ali tak filter v avto.
http://www.youtube.com/watch?v=gCi2yo4U ... ontext-gfa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=PAIxeQUSg-Q&feature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=gCi2yo4U ... ontext-gfa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=PAIxeQUSg-Q&feature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Re: Test športnih filtri vs serijski
Ta dva sta norca
sta nardila hud "dokumentarc" na roadtripu po japonski... Mustseematerial 
Jst sem za sportni filter, samo mora potem bit se kaksen remap, da pride do izraza zadevscina.
Jst sem za sportni filter, samo mora potem bit se kaksen remap, da pride do izraza zadevscina.

Sej je model lepo povedu, poleg filtra spremenit še mapo pa inteake pa pride do izraza vendar čutu še zmir ne boš 
Štrom for wife, UPS for life.
samo zanima me,če obstaja tudi kaki test glede vgradnih športnih filtrov?
Na enem od zgornjih linkov je tudi test vgradnih filtrov (po barvi in ceni sodeč k&n - rdeč in drag).
Enigma motorsport
kako se pa kaj obnesejo?
Tako kot so povedali v prispevkih. Sam mam vgradnega K&N in sem zadevo probal namesto serijskega in ni občutne razlike. Ko pa sem predelal še dovod zraka se mogoče pozna malo na gladkosti pospeševanja drugega benifita pa ni.
Ko je bil pri tunercu na valjih clio dci65, je bilo z vgradnjim športnim filtrom namerjeno malenkost manj konjev kot z original filtrom. 
Jaz sem trenutno zelo nezadovoljen s Pipercross filtrom ker je začel razpadati. Tam kjer prihaja zrak na spodnji strani v airbox je očitno zaradi pretoka zraka (in smeti?!) kar pol tanjši. Je pa iz takega materiala kot Vileda.
Zdaj bom kupil navadnega originalnega pa bo vsaj mir. Itak mi je unega Pipercross olja za filter zmanjkalo.
Zdaj bom kupil navadnega originalnega pa bo vsaj mir. Itak mi je unega Pipercross olja za filter zmanjkalo.
Men je še ostal neki kita za obnovit moj K&N filter. Naslednje leto ko zmanjka zadeve bom dal notr orginal 
Da boste videli kaj je edina zadeva katero 100% pridobiš s športnim filtrom.
Pa tudi občuti se konkretno, vendar le na denarnici.

LMM iz mojega Ma. Na sliki je senzor po čiščenju. Ker se ga fizično ne sme dotikati ti ostanejo le temu namenjeni spreji a žal olja iz v mojem primeru KWjevega filtra niso zmožni odstraniti. Že samo s senzorjem v takem stanju kot je sedaj je poraba padla za slab liter. Nov senzor je 280€ kateri bo v kratkem sicer zamenjan vedar je do tega prišlo popolnoma nepotrebno.
Tako da, lepo se držite filtrov za par € iz lokalnih avtotrgovin pa boste naredili najbolše sebi in svojemu avtu.
Pa tudi občuti se konkretno, vendar le na denarnici.

LMM iz mojega Ma. Na sliki je senzor po čiščenju. Ker se ga fizično ne sme dotikati ti ostanejo le temu namenjeni spreji a žal olja iz v mojem primeru KWjevega filtra niso zmožni odstraniti. Že samo s senzorjem v takem stanju kot je sedaj je poraba padla za slab liter. Nov senzor je 280€ kateri bo v kratkem sicer zamenjan vedar je do tega prišlo popolnoma nepotrebno.
Tako da, lepo se držite filtrov za par € iz lokalnih avtotrgovin pa boste naredili najbolše sebi in svojemu avtu.
Si probal s sprejem za čiščenje forgazerjev? Čemu služi sploh to?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Na senzorju sem spraznil cel sprej znamke CRC namenjen čiščenju točno teh senzorjev pa je to kar se vidi na sliki še vedno ostalo na njem. Jutri dobim še enega pa da vidim, če bo kaj bolše.schik napisal/-a:Si probal s sprejem za čiščenje forgazerjev? Čemu služi sploh to?
Vglavnem "športnega" filtra katerega je potrebno oljiti nikoli več.
Je pa to senzor pretoka zraka kateri je nameščen takoj za zračnim filtrom.
po tem kar je nightmare napisal vidim da bo moj filter predčasno menjan z stock varianto in pa senzor bo spucan, če se bo le našel. 

.jpg)