Pesto volana za Twingo I

Modifikacije vozil
Odgovori
duh3c

Pesto volana za Twingo I

Odgovor Napisal/-a duh3c »

Howdi. :)

Je ze kdo montiral sportni volan na Twinga? Kot veste, ce se hoce kaj takega naredit, je potrebno dokupit pesto, ki izgleda nekako takole.

Slika

Veste kje bi se ga dalo kupit pri nas? Ima mogoce kak forumas kakega za prodat? :)

Gledal sem namrec ze na:
- ebay UK: jih nimajo, ker right-hand drive Twinga niso izdelovali
- ebay DE: imajo samo za stare Twinge prvih letnikov, moj je pa 2005 in ima se airbag
- ebay IT: jih sicer imajo, ampak v Slovenijo ne posiljajo. Sploh pa tko nabije ceno postnina v SI, da glava pece. Vem, ker sm ze sprobal. :(

Ima kdo kak nasvet kako bi jst do tega prisel?

ps: zdej nisem vec ziher, ce sm tole dal v pravilno kategorijo..? :?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Re: Pesto volana za Twingo I

Odgovor Napisal/-a schik »

Moj twingo je letnik 98 in ima airbag. Probaj še malo po nemčiji povrtat...
duh3c

Se necesa ne razumem.

Katera verzija Twinga je C06?

A so to samo zacetni letniki tja do cca 1997 al celo obdobje te oblike, torej od 1993 pa do 2006? Ker ce je tko, pol jih je ful, ki bi pasali.

Pri BMWjih vem da je E36, E39, E90. Fordi imajo MkI, MkII in pri obojih tocno ves za katero karoserijo in obdobje gre, za Twinga pa ne najdem tocne informacije. :|
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Twingo je samo Twingo I (mislim da je začetek 1993, konec je pa 2007) in Twingo II (2007-).
S tem da so bile vmes določeni facelifti. Prvi je bil l.98, drugačne sprednje in zadnje luči, bolj napihnjeni odbijači in nova notranjost. Pol je bil pa še l.00 je imel spredaj prozorne luči in zadaj gumb za odpiranje prtljažnika drugače. Pa verjetno notranjost. Nov motor 1.2 16V pa ne vem kdaj je prišel, mislim da ravno okrog 2000, 01 tam nekje. Aja, pa še l. 96 je bil tudi drug motor, prej energy, potem od 96 dalje pa D7F.
Kako je pa s samimi volani pa ne vem točno. 1998 imajo že kr dost airbage, med tem ko do 98 ima samo tista najbogatejša oprema.
duh3c

Sporocam, da sem nastavek koncno dobil, ga narocil v eni lokalni trgovini, nanj cakaj skoraj en mesec in tacas Twinga ze prodal, tko da mi je sedaj tale nastavek odvec.

Skratka, ce kdo rabi tale nastavek, imam jst enga doma. ;)

Linki do oglasov:

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 11&t=37667" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6181472&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori