Polnjenje klime - 1nadan.si
Polnjenje klime - 1nadan.si
A kdo pozna ponudnika in na splošno, kaj se vam zdi ponudba?
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana/1618 ... view=False
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana/1618 ... view=False
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Re: Polnjenje klime - 1nadan.si
Če maš občutek, da ne laufa več najbolš pol ok, drgač pa js nebi guru v klimo za bv. Za čiščenje pa tak maš tiste sprejčke.
Da še objasnim zakaj ne. Lani mi je stric preverju količino plina in stanje in je bila klima kot nova še, klub temu da se po njej ni prklalo vsaj ves ta čas odkar ga imam (letos bo 5 let). Stric pa dela v EHO-tu, kjer mislim, da skoraj morejo imet pojma o klimatskih napravah
Da še objasnim zakaj ne. Lani mi je stric preverju količino plina in stanje in je bila klima kot nova še, klub temu da se po njej ni prklalo vsaj ves ta čas odkar ga imam (letos bo 5 let). Stric pa dela v EHO-tu, kjer mislim, da skoraj morejo imet pojma o klimatskih napravah
Avto bo imel 7 let. Že lani poleti ni hladilo kot bi moglo in drastično manj kot recimo 2 leti nazaj. Hkrati pa se ob vklopljeni klimi sliši tak čuden nezdrav zvok, torej sklepam, da bi blo fajn kompresor mal pregledat.
Na servis klime gre v vsakem primeru, zanima me sam, ali se zgornja ponudba splača in, če kdo pozna izvajalca...
Ker drgač so cene okrog 40€, menda. Pa še ta je 400m od službe, skočim kar direktno tja. Drgač pa hvala za nasvet. Lahko še pri stricu povprašaš kaj in za koliko € naredijo tam? 
Na servis klime gre v vsakem primeru, zanima me sam, ali se zgornja ponudba splača in, če kdo pozna izvajalca...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Tam ne popravljajo avtomobilov
Oni postavlajo in vzdržujejo večje hladilniške sisteme, večinoma za prehrambeno industrijo in transport.
Drgač pa poročaj pol, kko ti bojo zrihtal
Drgač pa poročaj pol, kko ti bojo zrihtal
A, ok
Bom poročal
Bom poročal
avto ti bodo priklopili na tisti avtomat za polnjenje/praznjenje klime, ki dela to kar piše v opisu
posrka star plin/olje, preveri če tesni in našopa novega notri
če boš imel srečo ti bodo še en sprej našpricali v reže na armaturi to je to
ne pričakuj da bodo kaj ugotavljali in gledali če kompresor prav dela, ker pomoje niti ne vejo kako pa kaj
oni imaj avtomat pa živjo
jaz sem edino pri Parklju na rakovi jelši doživel, da je po polnjenju šel merit temperaturo vpihanega zraka v kabini in da je spral hladilnik za klimo
drugje ne delajo nič, samo priklopijo, plačaš, pa nasvidenje
posrka star plin/olje, preveri če tesni in našopa novega notri
če boš imel srečo ti bodo še en sprej našpricali v reže na armaturi to je to
ne pričakuj da bodo kaj ugotavljali in gledali če kompresor prav dela, ker pomoje niti ne vejo kako pa kaj
oni imaj avtomat pa živjo
jaz sem edino pri Parklju na rakovi jelši doživel, da je po polnjenju šel merit temperaturo vpihanega zraka v kabini in da je spral hladilnik za klimo
drugje ne delajo nič, samo priklopijo, plačaš, pa nasvidenje
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Sem zamudil ponudbo, ker sem preveč debatiral okoli okrog tega 
Lahko se zaklene in magari pobriše, da ne bo smetilo
kukr js vidm ponudba traja še 2ure ?drhouse napisal/-a:Sem zamudil ponudbo, ker sem preveč debatiral okoli okrog tega
Heh, zanimivo.. Ob 11h dopoldne je blo še 40min pa sem šel na teren in pozabil na zadevo
Očitno so podaljšali?
Hvala za opozorilo!
Hvala za opozorilo!