papirji za nizanje
papirji za nizanje
Zdravo!
Za avto nabavljam krajse vzmeti, montiral bom sam... Zdej je pa problem z potrdilom o strokovni vgradnji. Bral sem da nekje v Lj gres delat optiko in ce je vse za nekaj drobiza dodajo potrdilo. Kake izkusnje kje?
Lp
Za avto nabavljam krajse vzmeti, montiral bom sam... Zdej je pa problem z potrdilom o strokovni vgradnji. Bral sem da nekje v Lj gres delat optiko in ce je vse za nekaj drobiza dodajo potrdilo. Kake izkusnje kje?
Lp
Re: papirji za nizanje
V A3M mislim da ti lahko pregledajo avto in izdajo potrdilo za par €. Sicer pa ti to lahko naredi vsak mehanik, al pa se zmeniš da ti pač napiše račun, ti pa mu daš kolikor je DDV pa da mu ostane še za kavo 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Aja samo racun od mehanika je dosti? Kul, se bom sel pozanimat k lokalcu pa bo
Hvala in Lp
Hvala in Lp
Ne, rabiš potrdilo o strokovni vgradnji in izpisek iz optike. Tega ti pa on ne more narest brez računa.
Ne bo držalo.kmetek napisal/-a:Ne, rabiš potrdilo o strokovni vgradnji in izpisek iz optike. Tega ti pa on ne more narest brez računa.
Lahko naredi tudi brez računa to potrdilo. Reče da ti je gratis montiral in to je to. Odvisno kuk ste si dobri z mehanikom.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ja samo meni je rekel da more met on že zarad davčne nek račun, pa magar je to strokovni pregled montaže, ker brez računa tud potrdila ne more izdat. Lahko da se da tud brez, jaz nisem šel reskirat 
jaz sem znancu montiral krajše športne vzmeti, šel na renaultov servis, dobil štempl o strokovni ugradnji in to je blo to, nč plačat nč komplicerat. aja list je pa dobil v a3m-u kjer je tudi kupil vzmeti
Živjo
Pri kolegici so na tehničnem po dveh letih pogruntal, da ma spuščen avto. Ker fedri niso homologirani, so jo seveda ruklni.
Vozi Fabio 2.0, letnik 2001. Fedri pravi da so rumeni. Iz tega sklepam ,da gre za vzmeti Apex 80-9010.
Za homologacijo torej potrebuje TÜV certifikat, potrdilo o strokovni vgradnji, .?. Še kaj?
Pri kolegici so na tehničnem po dveh letih pogruntal, da ma spuščen avto. Ker fedri niso homologirani, so jo seveda ruklni.
Vozi Fabio 2.0, letnik 2001. Fedri pravi da so rumeni. Iz tega sklepam ,da gre za vzmeti Apex 80-9010.
Za homologacijo torej potrebuje TÜV certifikat, potrdilo o strokovni vgradnji, .?. Še kaj?
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
ghost, samo to dvoje rabis.
EDIT: Govorimo o vzmeteh KW in sicer naj bi na njih pisalo KW 28207. Edino kar jst najdem primernega je tole. Sam kolkr jst vidim, se pa koda vzmeti ne ujema...GHost14 napisal/-a:Živjo
Kakorkoli, lahko kdo zrihta TÜV za tole?
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Pa še optiko mora it delat.
Rabiš:
- certifikat o ustreznosti - TÜV
- potrdilo o strokovni vgradnji
- optika (tist list, ki ga dobiš je dovolj)
Rabiš:
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Lahko pa poskusiš fedre pobarvati na črno barvo in kje drugje opraviti tehnični pregled. 
če nimaš tüv ti tudi potrdila o strokovni vgradnji ne dajo.vsaj meni nisoschik napisal/-a:Pa še optiko mora it delat.
Rabiš:
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Prvo je TUV, pol vse ostalo.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
pri lpp sem jst poteboval samo optiko in je šlo vse lepo skozi..ker itaq kao ti je nekdo moral vgradit da si pol naredil optiko..kao mehanik