Dodatna oprema v Laguno II(elek.ogledala,GPS...)

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
darkdog24
Kraj: Slovenia

Dodatna oprema v Laguno II(elek.ogledala,GPS...)

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Imam dve vprašanji na katere ne najdem odgovorov.

1. ali je možno naknadno vgraditi elek.zložljiva ogledala v Laguno, ki tega prej ni imela?Bi to delovalo brez potrebnih dodatnih inštalacij.Poleg bi zamenjal še stikalo na voznikovih vratih.

2. Ali je možna naknadnja vgradnja orginal navigacije v Laguno II na vrh armaturke?Bi tudi to delovalo brez večjih posegov?

Prosim za konstruktivno debato.

lp

Dani
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

1 ja in 2 ja. Menjaš stikalo in ogledala in dela, če imaš napeljavo. Načeloma obstajata 2 tipa, ena ima vse napeljave in ena nima nič :wink: Pri sebi sem gledal in ima vse, tako da čakam poceni ogledala. Navigacijo se tudi da, vendar je problem, ker nikjer ne dobim zraven kablov, če jih ni...si ga naj*.
Slika
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ogledala ja če so kabli, če ne smo spet v temi, navigacija ne se ne splača je predrago ( druga armaturka, druga antena, sama cena zaslona in dvd/cd enote, itd)
kaj nisi kupil take ki to ma? dal bi jurja ali dva zraven in bi mel mir, zdaj te sigurno pride držaje pa če tudi boš sam delal, sicer sam sebi dela ne boš zaračunal ampak v nasprotnem primeru bi ga moral
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
darkdog24

slovenc napisal/-a:1 ja in 2 ja. Menjaš stikalo in ogledala in dela, če imaš napeljavo. Načeloma obstajata 2 tipa, ena ima vse napeljave in ena nima nič :wink: Pri sebi sem gledal in ima vse, tako da čakam poceni ogledala. Navigacijo se tudi da, vendar je problem, ker nikjer ne dobim zraven kablov, če jih ni...si ga naj*.
Električna ogledala prodaja tip v Pristavi pri Mestinju za 50 eurov komad so elek. zložljiva v barvi mojega avta.Poglej na avto. net

Drugače pa js odstopam od tega projekta ker sem avto razbil.

Temo lahko zaklenete.

Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Ja Dani kaj pa je bilo?
Včasih vozim hit,včasih pa počas
darkdog24

vojko1962 napisal/-a:Ja Dani kaj pa je bilo?
Poglej v temo peskovnik pa boš videl vse.

Odgovori