Zarnice v predelu gumbov za ventilacijo in ogrevanje.

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
irnes.

Zarnice v predelu gumbov za ventilacijo in ogrevanje.

Odgovor Napisal/-a irnes. »

Lepo pozdravljeni. Zanima me, kako bi zamenjal zarnice v predelu gumbov(krogov) za ventilacijo in ogrevanje.....ker mi nič ne sveti.....malo je moteče ponoči ker se ne vidi nič. A so kje kakšni vijaki da bi se nekak to dalo dol..?. renault megane l.97 Hvala za pomoč
Uporabniški avatar
Lokos

Odgovor Napisal/-a Lokos »

Sam sem imel letnik 98 vendar je verjetno isti smorn. Ker je tega ze dolgo nazaj. Se ne spomnim ce sem sraufal vem pa da sem zacel pri pepelniku in sel navzgor. Kolikor se spomnim ni bilo nic sraufanja ampak garantiram pa ne. Pomoje ce sraufa ne vidis pol ga skor zihr ni. Pepelnik zna pa tut moja tamala ven snet ;), pol pa sam naprej koplji.
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

1. Odstraniš pepelnik in vžigalnik
2. Odviješ dva vijaka, ki držita nosilec pepelnika in ga odstraniš, pazi da boš odklopil konektor od vžigalnika, ki je zadaj na nosilcu
3. Konzola za ventilacijo je spodaj pritrjena z dvema vijakoma, te dva vijaka odstraniš
4. Z občutkom potegneš konzolo malenkost dol in nato k sebi, ker je zgornji del samo zataknjen
5. Odklopiš konektor zadaj za konzolo, da boš imel več dostopa
6. Pazi da ne boš staknil dveh "dratov", ki sta na zadnjem delu konzole
7. Žarnice boš najlažje dobil ven s kakšnimi kleščami (vzami "špicange")
8. Žarnice so takšne kot za osvetlitev armaturke (1.2W)
9. Ko boš sestavljal nazaj, pazi da ne boš iz ležišč zbil dveh kovinskih utorov za vijake!
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
irnes.

:D

Odgovor Napisal/-a irnes. »

ok....najlepša vam hvala za vašo pomoč. Res .
Odgovori