Clio II klima

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
đaba

Clio II klima

Odgovor Napisal/-a đaba »

Živjo,

opazil sem, da se mi klima sama od sebe izklopi in nato spet vklopi/izklopi itd... Kadar dela dela čist ql, samo včasih se pa kar izklaplja... se mogoče še komu to dogaja?

Gre za Clio II 1.5 dci...
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Ročna klima verjetno?

Pri meni kliknem, dela, ko spet pritisnem, izklopi, najraje bi imel semi-automatic :oops:
Deniss
Kraj: Kranj

Re: Clio II klima

Odgovor Napisal/-a Deniss »

đaba napisal/-a:Živjo,

opazil sem, da se mi klima sama od sebe izklopi in nato spet vklopi/izklopi itd... Kadar dela dela čist ql, samo včasih se pa kar izklaplja... se mogoče še komu to dogaja?

Gre za Clio II 1.5 dci...
premalo plina v sistemu
Uporabniški avatar
đaba

ročna je ja... sej jst k prtisnem AC se klima priže, dela neki časa, se sama izklopi (stikalo AC še vedno gori) in potem se sama spet prižge... dejansko se kompresor izklaplja/vklaplja ker ko sem na mestu čutm k mal cukne in obrati padejo...

filana je bila lansko leto, tko da mal težka da bi bil sistem že prazen?
Uporabniški avatar
trinity

Odgovor Napisal/-a trinity »

Če ti kj spušča čisto možno.
Thinko

Odgovor Napisal/-a Thinko »

mel isti problem z ugašanjem klime pa je bil krivec senzor pritiska plina v inštalaciji klime.So mi zamenjali senzor pa je bilo dobro.Tko da 100€ za senzor in novo polnitev klime ne uide.
Uporabniški avatar
đaba

ewo problem je bil rešen, no vsaj zaenkrat dela ;)

prvo sva jo malenkost še nafilala, zalaufala klimo, kompresor se prižge, medtem ko se ventilator od hladilnika ne zavrti, problem pa je bil v releju in uporu, ki ga je čist "skurilo"... pozamenava upor in rele in klima že hladi tko kot more :P tko da to je bilo to, k sreči nič hujšega :lol:
Odgovori