Živjo,
opazil sem, da se mi klima sama od sebe izklopi in nato spet vklopi/izklopi itd... Kadar dela dela čist ql, samo včasih se pa kar izklaplja... se mogoče še komu to dogaja?
Gre za Clio II 1.5 dci...
Clio II klima
- lukeatluke
Re: Clio II klima
premalo plina v sistemuđaba napisal/-a:Živjo,
opazil sem, da se mi klima sama od sebe izklopi in nato spet vklopi/izklopi itd... Kadar dela dela čist ql, samo včasih se pa kar izklaplja... se mogoče še komu to dogaja?
Gre za Clio II 1.5 dci...
ročna je ja... sej jst k prtisnem AC se klima priže, dela neki časa, se sama izklopi (stikalo AC še vedno gori) in potem se sama spet prižge... dejansko se kompresor izklaplja/vklaplja ker ko sem na mestu čutm k mal cukne in obrati padejo...
filana je bila lansko leto, tko da mal težka da bi bil sistem že prazen?
filana je bila lansko leto, tko da mal težka da bi bil sistem že prazen?
ewo problem je bil rešen, no vsaj zaenkrat dela 
prvo sva jo malenkost še nafilala, zalaufala klimo, kompresor se prižge, medtem ko se ventilator od hladilnika ne zavrti, problem pa je bil v releju in uporu, ki ga je čist "skurilo"... pozamenava upor in rele in klima že hladi tko kot more
tko da to je bilo to, k sreči nič hujšega 
prvo sva jo malenkost še nafilala, zalaufala klimo, kompresor se prižge, medtem ko se ventilator od hladilnika ne zavrti, problem pa je bil v releju in uporu, ki ga je čist "skurilo"... pozamenava upor in rele in klima že hladi tko kot more