Al pa od kakga drugega avta, ce pase
uplinjac R4
-
Gost
uplinjac R4
Mene pa zanima, ce se da dobit dvojni frgazer za R4?
Re: uplinjac R4
a ima r4 original dvojni frgazer?izi napisal/-a:Mene pa zanima, ce se da dobit dvojni frgazer za R4?
ne vem zdaj tocno kaksen bi pasal, malo bi moral pogledati pri drugih renaultih iz tistega casa, naredi en izlet na odpad pa poglej ce je kaksen podoben
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
Gost
Ne nima, bi ga pa rad imel...Shusuglao napisal/-a:
a ima r4 original dvojni frgazer?![]()
ne vem zdaj tocno kaksen bi pasal, malo bi moral pogledati pri drugih renaultih iz tistega casa, naredi en izlet na odpad pa poglej ce je kaksen podoben
Poisci na odpadu kaksno staro R18. En moj prijatelj je imel na svoji katri ta fergazer in mu je katra prav nevarno letela - srkala pa tudi...izi napisal/-a:Al pa od kakga drugega avta, ce pase
lp
totimato
stare 18ke ki jih dobis na nasih odpadih(se pravi 1.4 TLJ) imajo solexa 32, ki ni dvojni, je pa seeno mozno da bi katra s tem bolj letela, samo z dvojnim bi pa se boljtotimato napisal/-a:Poisci na odpadu kaksno staro R18. En moj prijatelj je imel na svoji katri ta fergazer in mu je katra prav nevarno letela - srkala pa tudi...izi napisal/-a:Al pa od kakga drugega avta, ce pase
lp
totimato
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
totimato-job
po pravici povedano, se sploh ne spoznam. Kolega je kupil katro in je neverjetno letela. Ko je bilo enkrat nekaj narobe in jo je peljal na servis, so celi teden gruntali kaksen fergazer je gor. Na koncu so pogruntali, da je od r18.Shusuglao napisal/-a:
stare 18ke ki jih dobis na nasih odpadih(se pravi 1.4 TLJ) imajo solexa 32, ki ni dvojni, je pa seeno mozno da bi katra s tem bolj letela, samo z dvojnim bi pa se bolj
Je pa bolj letela od avtomobilov, ki so imeli 65KM.
lp
totimato