iPhone 3gs
iPhone 3gs
Kupujem to zadevo, pa me malo zanima kako je kaj z rabljenimi, ali pa novimi, kje jih kupiti za neko zdravo ceno. Kako je z italijanskimi, hrvaškimi itd., odklenjen-neodklenjen...Vsak info mi bo zelo pomagal.
x2Mark napisal/-a:Priporoèam nakup edino tovarniško odklenjenega. Npr Italijanski. Hrvaških ali USA se izogibaj, ker èe nisi v tem se bodo zadeve samo zakomplicirali pri softwerskem odklepu in JB.
Priporoèam tudi kratek skok na forum jabuk.si.
fajn je da si dolocene zadeve prebers
kako pa kaj poteka glede nalaganja in odklepanja pa tudi kako spravit kontakte iz starega telefona, ki zna brat kontakte iz sim kartice na iphone, ki tega zal ne zna.
v veliko pomoc pri tem vsem je se
http://www.iclarified.com/
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Za sinhronizacijo kontaktov in smsjev iz kateregakoli modela na iphone obiščeš najbližji mobitelov center in ti pretočjo te podatke direkt prek enga vmesnika. Samo kabl jim morš prnest ker ga nimajo.
Drugače pa tko kot so že ostali povedali, najlažje in najbolje je kupit tovarniško odklenjenega, torej kupljenega v italiji ali kateri drugi državi v apple-storu. Jaz sem mojga kupil v Nemčiji, odklenjenega. Načeloma se lahko zapelješ v Trst in kupiš tam.
Nekateri naročajo preko borderlinx iz UK, ampak jaz osebno tega ne priporočam, saj pošiljka ni zavarovana in se je že neštetokrat zgodilo, da so se iphoni "porazgubili" med potjo.
Če kupuješ novega, odklenjega potem računaj na ceno tam od 600-700eur, če pa malo rabljenega potem pa so cene za 100eur manjše.
Drugače pa tko kot so že ostali povedali, najlažje in najbolje je kupit tovarniško odklenjenega, torej kupljenega v italiji ali kateri drugi državi v apple-storu. Jaz sem mojga kupil v Nemčiji, odklenjenega. Načeloma se lahko zapelješ v Trst in kupiš tam.
Nekateri naročajo preko borderlinx iz UK, ampak jaz osebno tega ne priporočam, saj pošiljka ni zavarovana in se je že neštetokrat zgodilo, da so se iphoni "porazgubili" med potjo.
Če kupuješ novega, odklenjega potem računaj na ceno tam od 600-700eur, če pa malo rabljenega potem pa so cene za 100eur manjše.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car