RENAULT SCENIC 1.9 dci --kako močan akumulator za ta avto
RENAULT SCENIC 1.9 dci --kako močan akumulator za ta avto
Zanima me kako močan akumulator imate za ta avto --koliko amperov za lažji zagon in pa katerega priporočate .
Predlagal bi ti akumulator Fulmen. Dobri so, cenejši od Boscha. Za boscha sem dal83eur 60Ah in 540 zagonskega, Fulmen pa pride recimo v leclercu na njihovo kartico 53eur in sicer 60 ter 630 zagonskega - redna cena tegale je sicer 60eur, ampak ko sem jaz kupoval sploh niso imeli takega akumulatorja - so bili samo močnejši.
Imeli smo ga v petki, zdržal 5.5let pa je bil avto vedno zunaj parkiran in vožen izključno po mestu (Lj). Nikoli ni videl relacije. Proti kaki topli, boschu je zdržal 1 do 1.5 leta več ob manjši ceni.
Imeli smo ga v petki, zdržal 5.5let pa je bil avto vedno zunaj parkiran in vožen izključno po mestu (Lj). Nikoli ni videl relacije. Proti kaki topli, boschu je zdržal 1 do 1.5 leta več ob manjši ceni.
evo jst sm kupu takega. v evrotonu je bil 108€, ker sem pa dal starega nazaj so mi odbili 15% in je bil nakoncu 91€mrož napisal/-a:Kerga si pa kupil ??--topla, bosch , ali kaj drugega in kakšna je cena
http://www.exide.hr/hrv/?page=akumulato ... ils&item=6
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC