Dostava Kurilca - Dragar (OMV)

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Dostava Kurilca - Dragar (OMV)

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Pozdravljeni Reno maherji!

Bom kar tlele napisal, da se veste izogniti, temu dostavljaču Kurilca! Vozi na relacijah (morda tudi širše); Kamnik, Komenda, Vodice, Domžale, ...

Se pravi zmanjkalo mi je Kurilca, pa se zmenim, za sredo (15.12) in sem imel tole mojo cesto v nekolko slabšem stanju (problematičen je samo en klanček, kjer zna bit kar rahlo pomrznjeno), no in - itak zamudi več kot uro od dogovorjenga termina.

Potem se končno pripeljeta dva šmrkavca (dokler je vozu fotr, je blo precej bolje), pa poskusta, totalka brez zaleta (v breg seveda), je mislu da bo u pomrznjen sneg štartal iz mesta, kar jasno ni zneslo, no dobro pravi da ne gre in da naj do jutri čimbolj cesto poštimam, pa da ju3 razturimo zadevo in dolimo 2500 litrov.

Drugi dan, jaz seveda organiziram temeljnito posipanje tele cestice, grem v kmetijsko zadrugo po vreče soli za posipanje, posujem k zmešan, še mal s krampom poledeni sneg razkopljem, skratka naredim kar smo se dogovorili in praktično še več, kar cesta je bila res milina glede na prejšnji dan. party0024.gif

Šel sem tega dne še urco prej iz službe, da sem čim več dnevne svetlobe še ulovil. No pa kličem tega Dragarja kdaj danes dostavi, nakar mi lepo flegmatično odgovori: "dons ne bo znesl, mamo še tok fur za nardit, se slišmo!" angry.gif

Jz samo gledam, sem mu ponovil kaj smo se včeri zmenil in kaj sem sam uspel postoriti v zvezi z našmu dogovorom, on pa ni niti tolk, da bi dostavu zadevo (aja bazo ima v sosednji vasi, max. 3 km stran).

Potem pa sem mu povedal, da mi ni do zajebancije, da ne rabi vozit naslednji dan (petek), niti naslednjo jesen niti kadarkoli več, da odpovedujem naročilo, ker so total neresni. dry.gif

Nasrečo sem že v štartu sumil neko štrikanje z njihove strani in istočasno naročil še pri Petrolu (080 22 66), se dogovoril za petek popoldne (to je bilo v četrtek), obenem pa sem se zmenil, dače mi tale Dragar v čertrek dostavi, da jih obvestim takoj ko bom imel dostavljeno, da stornirajo naročilo! harhar.gif

Potem pa v petek - Petrolovc (prevoznik je iz Komende, tak fajn dec, prjazn itd.), za šalo zmogel tale klanec, brez težav.

Od takrat naprej - Dragar dostava, NIKOLI VEČ! happy0005.gif

Sicer pa me pri njih moti že odnos, ko ga pokličeš: "Ja povej, kva rabš?" (pa nism ti jz neka ovca, da jo kličeš s piščalko, jebote pastir brezveznjaški)!!! devil.gif

Tok o tem, sem reku, da moram prov povedat folku, kakšne manire so tle doma in da se nekega dogovora ŽAL ne spoštuje, meni je šla pa zadeva precej za nohte, saj z nekimi mini električnimi radiatorčki, hiše lih ne moreš ogrevat, zunaj pa živa Ledenica! blush.gif

Pa lepo nedeljsko popoldne še naprej!

B.
Renault89

Odgovor Napisal/-a Renault89 »

:lol:
Odgovori