megan 2.0 Tce 180
megan 2.0 Tce 180
Pozdravljeni
Imam Megana Coupe 2.0 Tce 180 (l.2009) in me zanima kakšne so opcije (če sploh so) za pridobitev večje moči poleg cip tuninga. Teh avtov ni veliko pri nas in tudi ko sem preletel forum nisem zasledil podobne teme.
Zasledil sem pa nekje vmes med topiki neko nemsko firmo (www.Reichhard-Motorsport.com) ki ima nekatere zanimive rešitve kar se tiče zunanjega izgleda .... ampak mi na email ne odgovorijo.
Zato sem se obrnil na vas če mi lahko kako pomagate.
Imam Megana Coupe 2.0 Tce 180 (l.2009) in me zanima kakšne so opcije (če sploh so) za pridobitev večje moči poleg cip tuninga. Teh avtov ni veliko pri nas in tudi ko sem preletel forum nisem zasledil podobne teme.
Zasledil sem pa nekje vmes med topiki neko nemsko firmo (www.Reichhard-Motorsport.com) ki ima nekatere zanimive rešitve kar se tiče zunanjega izgleda .... ampak mi na email ne odgovorijo.
Zato sem se obrnil na vas če mi lahko kako pomagate.
seveda več moči :)
Predvsem me zanima da bi pridobil na moči. Teli Megani in pa RS imajo že tako ali tako več konjev kakor piše (moj jih ima izmerjenih 188, za RSa pravijo pa da okoli 270)... ampak seveda jaz hočem sedaj več.
SEM BIL EN SREČKO JAAAA. Avto je bil je naprodaj kot ex testno vozilo (imel je 7000km), in ker RSa še ni bilo, ostale možnosti pa so bile predrage, debate ni bilo kaj bi vzel. Avto sem rabil. Če me sicer zdaj vprašaš bi raje počakal RSa ampak je kar je, avto je super in nimam pripomb. Res pa je da nisem nek poznavalec avtomobilov, motorjev, etc. Je pa res da nisem nikjer več videl v prodaji takega Megana.
Torej nazaj k debati. Čipanje. Koliko to približno stane, kje je najboljše, kaj lahko pričakujem in kaj to pomeni za mojo mašino (dobro vs slabo)? Kakšni so še drugi posegi ki ti dodajo konjičke in da niso preveč "radikalni." Kakšni pa bi bili detajli po vašem mnenju? Osebno sem imel v mislih nove feltne 18"ali 19" (in gume seveda) pa me nekako teli dizajni k jih gledam ne prepričajo. Enkrat sem zasledil ene na www.mobile.de (na enakem meganu) samo ni bilo razvidno katera firma je in ker sem sam tak nepoznavalec je bil to na koncu le ponesrečen poizkus.
Ne maram pa da avto "bode" v oči. Hočem le da ima nek pridih športnosti.
Če pa kdo ve kako do kakih fajn odbijačev pa se tudi ne bom branil namiga (za enkrat so mi najlepše od REICHARDa).
Res hvala da ste v pomoč.
SEM BIL EN SREČKO JAAAA. Avto je bil je naprodaj kot ex testno vozilo (imel je 7000km), in ker RSa še ni bilo, ostale možnosti pa so bile predrage, debate ni bilo kaj bi vzel. Avto sem rabil. Če me sicer zdaj vprašaš bi raje počakal RSa ampak je kar je, avto je super in nimam pripomb. Res pa je da nisem nek poznavalec avtomobilov, motorjev, etc. Je pa res da nisem nikjer več videl v prodaji takega Megana.
Torej nazaj k debati. Čipanje. Koliko to približno stane, kje je najboljše, kaj lahko pričakujem in kaj to pomeni za mojo mašino (dobro vs slabo)? Kakšni so še drugi posegi ki ti dodajo konjičke in da niso preveč "radikalni." Kakšni pa bi bili detajli po vašem mnenju? Osebno sem imel v mislih nove feltne 18"ali 19" (in gume seveda) pa me nekako teli dizajni k jih gledam ne prepričajo. Enkrat sem zasledil ene na www.mobile.de (na enakem meganu) samo ni bilo razvidno katera firma je in ker sem sam tak nepoznavalec je bil to na koncu le ponesrečen poizkus.
Ne maram pa da avto "bode" v oči. Hočem le da ima nek pridih športnosti.
Če pa kdo ve kako do kakih fajn odbijačev pa se tudi ne bom branil namiga (za enkrat so mi najlepše od REICHARDa).
Res hvala da ste v pomoč.
SKN tunning ponuja
Zanima me oziroma rad bi dobil vaše mnenje o tej ponudbi in sicer od SKN tunninga. Iz 180Ks na 230Ks in iz 300Nm na 400Nm. A je to ok in če je to kvalitetno izpeljano iz njihove strani?
Prosim za feedback fantje!
Re: SKN tunning ponuja
probaj mal pri www.chiptuning.si povprašatMrSch napisal/-a:Zanima me oziroma rad bi dobil vaše mnenje o tej ponudbi in sicer od SKN tunninga. Iz 180Ks na 230Ks in iz 300Nm na 400Nm. A je to ok in če je to kvalitetno izpeljano iz njihove strani?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
teh dodatnih "30" konjev je še v mejah normale.MrSch napisal/-a:hvala.
bom se še malo torej pozanimal. tele chiptunning sem kontaktiral in še RSR pa vsi nekako dajo okoli 30Ks zato me tudi bega kako lahko SKN da cca 50Ks.
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
Clio IV RS EDC 2015