Ma dvomim, da bi kej velik dosegel, pač poznamo te fore, policijske napake ne izničijo prekrška...
Bol me moti pa dejstvo, da je tista slika popolnoma zanič kvalitete, na sliki komaj razbereš kakšen avto je , vidi se samo prtlažnik + za silo berljiva tablica...... vse neko zamegljeno...... če je to kak dokaz ne vem....
to lahko sam nardim za 5 minut v Photoshopu lepšo sliko in dodam zgoraj tiste kao podatke z radarja pa pošlkem.....
To je moja prva slika z radarja, k sm jo pač vidu v življenju in sm razočaran. Sm mislu, da so to neke kvalitetne slike za dokaze, da mamo nevem kako tehnologijo, bla bla.... to pa je podn od podna... če so to verodostojni dokazi, pol tut ne vem v kakšnem svetu mi živimo....
napiš pritožbo, notr napiš de je to družinski avto da ga vozijo vsi v družini pa da ne veš kdo je vozil, ker proti družinskim članom se ti na sodišču ni treba izpovedat
me pa zanima, če to dejansko pravno upoštevajo , al je to pač samo prepričanje ljudi ? pol dejansko nobedenn nebi nikoli plačal, vedno se lahka na familijo izgovarjaš