Laguna 1.8
Laguna 1.8
Torej imam problem z omenjeno laguno l96.
Ne dela klima in ventilator v kabini.
Klima se sicer vklopi, ampak čez minuto ali 2 se izklopi in na displayu napiše service (avtomatska klima), problem pa je da tudi ventilacija v avtu ne dela.
Morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, sem že brskal in lahko da je kaj z ventilatorjem v kabini, glede klime pa da je mogoče kaj narobe z tistim elektromagnetom.
Če je že imel kdo podobno težavo, oz. ve kaj bi lahko bilo narobe se priporočam za odgovore.
lp D
Ne dela klima in ventilator v kabini.
Klima se sicer vklopi, ampak čez minuto ali 2 se izklopi in na displayu napiše service (avtomatska klima), problem pa je da tudi ventilacija v avtu ne dela.
Morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, sem že brskal in lahko da je kaj z ventilatorjem v kabini, glede klime pa da je mogoče kaj narobe z tistim elektromagnetom.
Če je že imel kdo podobno težavo, oz. ve kaj bi lahko bilo narobe se priporočam za odgovore.
lp D
Se opravičujem za pozen odgovor, konektor zgleda vredu, sem ga tudi poizkusil stisnit. Sem nekaj gledal danes okrog ventilatorja in sem potem vdaril 3x po armaturi pod predalom in naenkrat je iginil napis na displayu, je tam not morda kak kabel za povezavo le tega?
Kje pa se nahaja tisti rele?
Kot vidim bo res moral majster to pogledat, tako da vrjetno ta teden peljem do štromarja.
Če morda ve kdo kaj več o tem kdo iz foruma prosim za info, seveda za opravljeno delo tudi plačam.
lp D
Kje pa se nahaja tisti rele?
Kot vidim bo res moral majster to pogledat, tako da vrjetno ta teden peljem do štromarja.
Če morda ve kdo kaj več o tem kdo iz foruma prosim za info, seveda za opravljeno delo tudi plačam.
lp D
Re: Laguna 1.8
Oj!
Js mam tut podobno težavo: Ventilatorja pr hladilniku ne delata... Če prišgem klimo, mi zasveti lučka da je motor prevroč (tista pri termometru motorja). Ko sem odstranil masko, sem ugotovil, da en ventilator deluje, drug pa ne. Samo se sedaj več ne spomnim, kje je rele za vklop ventilatorjev..
Mi zna kdo pomagat kaj bi lahko bilo narobe(uničen ventilator, krtačke, rele???)
A kdo ve kako se sname celotno prednjo masko, oz. kako se sname ventilatorja ter kje je rele? Zgornjo polovico znam, spodnje pa ne..
Hvala za odgovore
Js mam tut podobno težavo: Ventilatorja pr hladilniku ne delata... Če prišgem klimo, mi zasveti lučka da je motor prevroč (tista pri termometru motorja). Ko sem odstranil masko, sem ugotovil, da en ventilator deluje, drug pa ne. Samo se sedaj več ne spomnim, kje je rele za vklop ventilatorjev..
Mi zna kdo pomagat kaj bi lahko bilo narobe(uničen ventilator, krtačke, rele???)
A kdo ve kako se sname celotno prednjo masko, oz. kako se sname ventilatorja ter kje je rele? Zgornjo polovico znam, spodnje pa ne..
Hvala za odgovore
Zadnjič spremenil bober37, dne 27 Apr 2012, 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Pa še nekaj: če se odločim da kupim ventilatorja iz rabljene lagune, ali je potrebno da sta iz lagune 1.8RT (točno taka kot jo imam jaz) ali je lahko tudi 1.8RN, 1.8 Break... itd.
Hvala
Hvala
Zamenjaj ventilator.. ni važno za kateri auto važno je samo da ima laguna avt. klimo. Rabljen ventilaor cca 40€
kaj pa če je ročna klima?
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
Ravno v tem je fora ... ni važno ali je 1.8 RN ali pa 2.0 RXE ... važno je da ima avto avtomatsko klimo. Ker samo lagune z avt. klimo imajo 2 ventilatorja. Lagune z ročno klimo pa samo enega (govor je o ph1), in tisti ki je samo 1 ne paše na laguno ki ima 2. Torej išči lagune z avt, klimo.
Vem sem imeu enak problem =)
LP
Vem sem imeu enak problem =)
LP
Poglej na avto.net za Lagune po delih in vzemi le ventilatorje.. Boš prišel najceneje skozi 
lp
lp