xenon luči za clio II
xenon luči za clio II
kje bi dobil najceneje xenon luči za clio II ?
lahko tudi od clia II RS.
če jih pa kdo slučajno prodaja... kupim takoj.
Hvala
lahko tudi od clia II RS.
če jih pa kdo slučajno prodaja... kupim takoj.
Hvala
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
sej jst bom tud najbrž to nareduDeniss napisal/-a:moreš kupt še šobe pa napelat, pa xenon kit, jaz bom to 100% naredu sam je mal gužva z denarjam treba tapru narest izpit za avto hehe
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
le glej, da ga boš kmal vozilDeniss napisal/-a:ja moj pa od mame![]()
js ga dobim k nardim izpit
to je pa moj clio
http://www.mojvideo.com/uporabnik/nos/s ... 216/216216
Če kupiš original xenon luči za clio II ne potrebuješ xenon kita; v luči gredo D2S žarnice, na katere pridejo balasti (v tem primeru tudi grlo). Pranje žarometov se da narediti z malce iznajdljivosti relativno poceni. Ostane le še avtomatska nastavitev snopa svetlobe, ki pa ni majhen zalogaj.Deniss napisal/-a:moreš kupt še šobe pa napelat, pa xenon kit, jaz bom to 100% naredu sam je mal gužva z denarjam treba tapru narest izpit za avto hehe
Non omne quod nitet aurum est
na http://www.xenon-kit.si si poglej cene 
koliko pridejo originalne RS luči? in zakaj treba šobe za pranje?BlackCat napisal/-a:Če kupiš original xenon luči za clio II ne potrebuješ xenon kita; v luči gredo D2S žarnice, na katere pridejo balasti (v tem primeru tudi grlo). Pranje žarometov se da narediti z malce iznajdljivosti relativno poceni. Ostane le še avtomatska nastavitev snopa svetlobe, ki pa ni majhen zalogaj.Deniss napisal/-a:moreš kupt še šobe pa napelat, pa xenon kit, jaz bom to 100% naredu sam je mal gužva z denarjam treba tapru narest izpit za avto hehe