Samopostrežna avtomehanična delavnica

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

to sem pa gledal že po tw-ju. nemčija ima zelo velik teh samopostrežnih delavnic z vsemi orodjem in dvigalam in si lahko ljudje sami popravijo vozila, če niso zdej velik pokvarjena. sam nemčija ima ugoden cene, če boste imeli še vi zelo ugodno ter kvaliteto orodja boste uspeli. ki boste pa meli to delavnico? sem pa že sam osebno študiral v vašo smer, dobor da boste vi to izpeljali.
l.p.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Ma za ta denar, je skor usen če ga na servis pelješ :wink:
Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

Spidojc napisal/-a:Ma za ta denar, je skor usen če ga na servis pelješ :wink:
30€ je pr nas servis ki popravljajo vsa vozila, kolk ima uraden servis nevem, zdej pa da ti zamenja puše, ti je fajn dat za uro in pol 50€?? dej raj sam zamenjam, če še cenej pa tk boljš.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

no pr nas je pa 20€ menjava olja in filtra, na uradnem servisu,pa glede na to da mam na mojem avtu cca 1,5 ure dela pa da rabim še enga da mi zadrži motor da sploh do njega pridem,pa pol še 20 € za delavnico z dvigalom,ma cenejš pridem čez pa še živce prihranim da na uraden servis peljem.Je pa tut tko da vsak ki zna sam šravfat ima doma tudi nekaj orodja,pa tut kakšen kanal se najde tko da skor ne rabi izposojevalnice, oziroma jest bi jo rabu edin dvigalo da gume (na feltnah) zamenjam za 5 min, sam za to pa tut ne bi dajal 10-20€ da lahko avto odzignem,se rajš mal po**bem doma na dvorišču.Taka izposojevalnica bi prišla kvečjemu prav kakšnemu popotniku ali pa ob kakšnem dirkališču,pa še to bi bla cena lahko vsaj za 50% ceneje pa na minimalni zakup 15min
Slika
Odgovori