Ker bo potrebno počasi zamenjat zadnji lonec pri mojem cliotu RS, sem razmišljal da bi naredil nekaj na varjanto z dvema izpuhoma, kot 182hp clio ali z enim....ne vem.
tako imam sedaj...........brez
slika 1.........
slika 2.......
slika 3
slika 4
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 09 Mar 2010, 18:48, skupaj popravljeno 1 krat.
1. verzija je najboljša ker ne bo problemov z ničemer in bo avto še naprej deloval serijski od zunaj (čeprov spodi lah daš celga boga in zadi samo dol obrneš cev)
Če se pa že reže zadnji odbijač, naj pa bo tko kot na 3. sliki oz. 182 style ker drugo mi ne sede tok na ta avto
Čist odvisno kaj si sam mislil. Da avto ostane tak kot je, al da režeš in spremeniš izgled zraven.
Sicer 182 varianta zgleda brutalno, ampak nevem kko je dejansko izvedljiva. Pomoje dveh loncov ne morš met ker spodi ni placa. Da se samo iz enga napelat dve cevi vn. Vsaj tko se mi zdi.
Zadnjič spremenil UrbanD, dne 09 Mar 2010, 18:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Aleen, pa mybe veš če se sploh da dva rora dat zadi? Pač z loncem vred... K se mi nekak zdi da ni placa ker je rezervn kolo tm spodi in ne pride pol tak visoko kot bi moralo.
Najbrž da je k-tec verzija za 172 narjena tkole z razlogom...
Jz obeh avtov še nisem natančno pogledu spodi tko da nevem točno =) Vem samo kako ma Rok na gordiniju spelana oba lonca zadi po svoje in ne tkole.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Tist k ma rezervno gumo, ma cca. 15-20cm placa med robom in izboklino, tko da če hočeš met tko k 182 brez da bi kej predelvou spod, more bit tko k je od k-tec-a. Dveh loncev ne boš mogu stlačit not.
Men osebno je najbolš No. 1, oz. malo drugače zakluček. Neki na ta način:
Pač brez tistga debelga zaključka, samo gola cev, pa da ene 3cm vn gleda, zmaga