ja zakaj pa ne...en vikend dela pa je...no ok dva vikenda
za ta motor pa lahk rečem da daleč najlepše sede v luknjo od twingiča...vgradit se ga da praktično tako lahko kot da bi bil že serijsko v tej školjki...pa tudi vozne lastnosti so čisto zadovoljive...idealen avto za vsakodnevne opravke...
ko šele peta prestava ne obrača več na asfaltu je dost konjev za sprednji pogon
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ja navadn je...110...sej u bistvu je to čist identičen motor...tistih 25 konj je sam na papirju...gre pa nč bol k 110...ja hladilnik je tm k ponavad...u vezni steni...sej se vid...
A ste kej vagal? Tko pač informativno, al je taka majhna razlika med 1.2 in 1.6 da škoda govort ?
Blind, ja navaden 1.6 16v motor je to in že v Meganu in Cliotu potegne za use sowde, kej šele v Twingecu (sicer si pa nisem predstavlju da se ta kaj takega stlačit tja In to kr z baterijo spredi
ej Thomas, že odkar si dau te fotke gor me matra, kko bi se obnesl če bi dau jz v mojga mašino od cliota 1.6 16V a je ful dela al ne? se ti mogoče kj sanja
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ni kakšna velika drama to vgradit v cliota...sem že delu sam da je bil 98 letnik...1300 eur pa 7-10 dni boš brez avta...pa vse bo delal tko k zj...se potovaln računalnik po vsej verjetnosti...
sicer ma pa en frend serijskega 1.6 16v tkega clia...se greta lahk enkrat pelat pa boš vidu če ti bo zadost moči
P.S. a ne kupuješ ti rs-a