Motor za R21 TL
-
ales30
Re: Motor za R21 TL
takega avta nism že sigurno 10let videl na cesti:)luka_13 napisal/-a:Na mojem avtu je zaribala masina(R21 TL l.1991) in me zanima ce kdo slucajno ve kaksen motor lahko dam poleg originalnih. Ker je problem da R21 avtomobilov ni na trgu tako da bi blo fajn ce bi lahk dau kak novejsi motr kot je naslednik od R21-Laguna I???
Zanima me tut ce je mozno da bi lahk dau v ta avto( ki nima skoraj nic opreme), opremo od katerega drugega renoja( v mislih mam abs centralno zaklepanje klima itd...)
Za odgovore in resitve se zahvaljujem vnaprej.
Luka_13
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
odvisno koliko denarja milsiš porabit
1.4 motor z uplinjačem so imele prve 19ke, pa clio, petka, volvo(nevemkater)
1.7 bi tudi moral it not brez težav, 1.8 in 2.0 iz 19ke in lagune zgledajo enaki samo štrom bi moral zamenjat pa bi šlo
abs pozabi, klima bi te stala 3x več kot je avto vreden
centralno lahko vzameš iz clio 1, R19, laguna, z malo domišlije bi šlo, še lažje univerzalnega
el. šipe, če najdeš od R21, samo zamenjaš, čene je pa najlažje in najceneje da kupiš kakšen univerzalni kit z motorčki
tak plan imam jaz za zadnje šipe, ker ne dobim el. mehanizmov, mislim da stane okrog 60€
1.4 motor z uplinjačem so imele prve 19ke, pa clio, petka, volvo(nevemkater)
1.7 bi tudi moral it not brez težav, 1.8 in 2.0 iz 19ke in lagune zgledajo enaki samo štrom bi moral zamenjat pa bi šlo
abs pozabi, klima bi te stala 3x več kot je avto vreden
centralno lahko vzameš iz clio 1, R19, laguna, z malo domišlije bi šlo, še lažje univerzalnega
el. šipe, če najdeš od R21, samo zamenjaš, čene je pa najlažje in najceneje da kupiš kakšen univerzalni kit z motorčki
tak plan imam jaz za zadnje šipe, ker ne dobim el. mehanizmov, mislim da stane okrog 60€
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC