Motor za R21 TL

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Za centralno zaklepanje ni problema, daš magari univerzalni kit, če je v tebi vsaj malo štromarja ga lahko zvežeš sam. ABS-a in klime se ti pa ne splača dajati notri, je preveč zajebancije s tem.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
ales30

Re: Motor za R21 TL

Odgovor Napisal/-a ales30 »

luka_13 napisal/-a:Na mojem avtu je zaribala masina(R21 TL l.1991) in me zanima ce kdo slucajno ve kaksen motor lahko dam poleg originalnih. Ker je problem da R21 avtomobilov ni na trgu tako da bi blo fajn ce bi lahk dau kak novejsi motr kot je naslednik od R21-Laguna I???

Zanima me tut ce je mozno da bi lahk dau v ta avto( ki nima skoraj nic opreme), opremo od katerega drugega renoja( v mislih mam abs centralno zaklepanje klima itd...)

Za odgovore in resitve se zahvaljujem vnaprej.
Luka_13
takega avta nism že sigurno 10let videl na cesti:)
Uporabniški avatar
jurvesen

Odgovor Napisal/-a jurvesen »

pozdravljen,

Kaj ti je šlo na motorju. Jaz mogoče še imam motor za ta avto....

lp
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Mislim da ima uporabnik Redline veliko stvari za R21, kontaktiraj njega in boš videl kako naprej...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

odvisno koliko denarja milsiš porabit

1.4 motor z uplinjačem so imele prve 19ke, pa clio, petka, volvo(nevemkater)
1.7 bi tudi moral it not brez težav, 1.8 in 2.0 iz 19ke in lagune zgledajo enaki samo štrom bi moral zamenjat pa bi šlo

abs pozabi, klima bi te stala 3x več kot je avto vreden

centralno lahko vzameš iz clio 1, R19, laguna, z malo domišlije bi šlo, še lažje univerzalnega

el. šipe, če najdeš od R21, samo zamenjaš, čene je pa najlažje in najceneje da kupiš kakšen univerzalni kit z motorčki
tak plan imam jaz za zadnje šipe, ker ne dobim el. mehanizmov, mislim da stane okrog 60€
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori