Zavarovalne kombinacije

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Zavarovalne kombinacije

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Pac so mi ukradli zadnjo registrsko tablico in ker pac imam jaz ravno zaradi objestnosti zavarovan parkplac (24.000 SIT!!!!) sem pac mislil, da mi zavarovalnica vrne stroske tablice in mi pac pri ocenitvi rece, da nimam zavarovano kombinacije, ki vkljucuje tudi krajo tablic....???!!!WTF sem ji rekel??

Kak bi naj jaz to vedel? Na pultu na AMZS pa so mi pac trdili, da parkplac vse krije....

No, to se ni vse...
Povem tudi, da mi je nekdo z kljuci po avtu potegno in mi rece, da zavarovanje parkplaca to spet ne krije... WTF sem ji drugic povedal!!!!????
Pac krije samo takrat, ce ti drugo premikajoce vozilo naredi skodo....

Kak bi te naj jaz se to vedel?????!!!!

Evo ga se epilog: Nobeden ne razlozi, katere vse moznosti zavarovanja imamo smrtniki, vsi samo pravijo svoje, toliko da kasirajo!!!! :evil:
Po takem mi lahko po avtu skacejo, jaz pa lahko samo skoz okno gledam.....
Kasko na 10 let star avto? Edino kasko vse krije....ne vem no.....zdaj imam stroskov s tablico ca 7kiSIT.....verjetno si bom dal zavarovati poleg to kurcevo kombinacijo (mislim, da je J) in bom sel uveljavljat......Pizde!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Slika
Uporabniški avatar
TemnAngel
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a TemnAngel »

Men je tud bluzu ko sm mel avto porisan. Je kr neki delov spustu tam ko je blo glih mal par mm. Je reku ja to more pol cel del farbat. Pa mam polni kasko :lol: . Pol mi je licar tud tiste dele pofliku.

Zavarovalnice so mim. Vsak let vzdignejo, dajo pa zmeri manj.
Slika
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

ja, pa samoudelezba (vsaj pri meni ko imam kasko) je 22 jurjev - tako da so zavarovani za male praske - ravno danes mi licar popravlja nov ris (drugi letos) in to na moje stroske :mad: ...to je pac davek ce zivis v mestu brez garaze.
Uporabniški avatar
Bojci

No, danes so me s policije poklicali (sicer med laboratorijskimi vajami :D ) in mi veselo sporocajo, da so nasli tablico na eni bliznji ulici...tocno lokacije se ne vem, ker se nisem sel na policijo po njo....v glavnem, bar stroskov nimam zdaj in hvala bogu, da nisem imel cajta si do sedaj zrihtat nove.. :D

pro2c: Ja, doma lahko imam avto, kje hocem, v Mariboru pa lahko samo cakam...na davek vandalizma... z MS registracijo v MB ziveti kaze stanje mojega avta glede karoserije.. :evil:
Slika
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Hehe... prvo kot prvo.. Nedviguje zavarovalnica obvezno avtomobilsko zavarovanje, ampak drzava (od tega zivijo) in vsi tisti ki delajo velke skode, najebemo pa vsi.

Bojci bojci... to bi pa mogel vedet da H kobinacija (parkplac) pokriva le ce ti neznano vozilo poskoduje avto. :wink: Za krajo tablic pa niti tocno nevem kak je. Kolko jaz vem, tablica ni v sklopu avta, oz. ni tovarnisko in nemore pokrivati. Ker ko ti avto razbijes pa uveljavis kasko ti nekrije tablic, oz. nisem se slisal da bi keremu krilo.

pro2c, to sem ti pa ze 100x povedal, da je pri Slovenici objestno dejanje krito brez fransize in izgube bonusa pri kasku! Nevem zakaj te ne svoje stroske popravljas avto. Preberi si splosne dolocbe, kolko more bit ris velik da ti zavarovalnica krije, ce ni, se znajdi malo.
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

mariborska najbolj zajebava pri vsem in VEDNO!
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
Bojci

Mastter...moras me razumet, da jaz ne delam s temi stvarmi kot ti in kako naj jaz potem vem, kaj mi baba za pultom skup tipka????

Ze zdaj placam toliko zavarovanja, da me do kaska loci le dobrih 20k.....in potem mi "objestnost" stajercev ne krijejo.....to me razpizdi!!!
Te pa naj po avtu skacejo.... :evil:

Saj sem se zdaj pozanimal te kombinacije....zdaj edino ne vem, kaj narediti drugo leto....kaj mi priporocas, Mastter? Kdo mi bo kril objestnost na avtu? Bom iz svojega zepa segno in mi bodo cez en teden spet podrajsali???!!!!!!

Kasko na 11 let star avto????

Nimam pojma....
Slika
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

masster: ce te prav razumem ris ni bil dovolj velik, da bi prisel skozi brez samoudelezbe? ..ali je to samo pri slovenici?
Uporabniški avatar
MasTTer

ZOIS: Je tak neda? Ker ja mariborska zav. v "krizi", imajo prevec skod, te pa ves kak je to, povsod tisto minimalno. Kasko pa majo nekak cenejse kot druge zavarovalnice sem slisal, nevem kak mozno, pri skodi te pa zajebejo. Tak je to ja.

Bojci... zakaj pri pultu delas zavarovanje.. vidis, te pa nic neves! Vedno idi na zavarovalnico, ali se pa pripelji k meni pa ti vse povem in nardim kot je najboljse. Kasko gre do 10 let starosti avtomobila kolko jaz vem, ker nad 10let niti v eurotaxu ni cene not, pa se neda zavarovat. Tak da ti objestna dejanja nemorejo krit, edino ce ves kdo je bil.

pro2c: Vsa objestna dejanja ti Slovenica krije, edino je napisana dolocena velikost risa recimo, da ti vsako malenkost nekrije, ker te bi vsi sli popravljat take malenkosti, ko so komaj opazne. Pri Slovenici ni samoudelezbe pri objestnih dejanjih, niti bonus nezgubis, tak kot ni pri kraji avtomobila, pozaru, toci... le ko je definicija prometna nesreca je samoudelezba in bonus se zgubi. To je, ko si sam kriv recimo, tresnes nekoga, ali zletis z ceste.
Uporabniški avatar
Bojci

Ja, samo jaz sem prek tedna v MB in nimam niti malo casa se za tem letat, zato delam, kar se da hitro.....zato bo drugic boljse :wink:
Slika
Uporabniški avatar
MasTTer

Bojci jej jej... 100k das ven, pa se ves ne zakaj...treba bit malo bolj odgovoren. Ko se ti pa kaj zgodi, kot zdaj, pa letas... vidis, ce bi prej vse uredil kot bi trebalo zaj nebi imel takih problemov.
Odgovori