torej danes vzgem avto se peljem cca 2km avto se se ni segrel tako da sem ga vozil pod malimi obrati.. in na ravnini se kar na lepem prizge rdeca STOP lucka in zravn 'kantica za olje'...
ustavim ugasnem avto uzgem in pogledam po BC-ju koliko je olja notri... pise OIL OK in vse crtice polne... uredu ugasnem avto grem vn pogledam na sipko od olja..sipka umazana normalno do maximuma olje...
grem v avto vzgem startam po 200m se spet prizge lucka... sem se spet ustavil za malo dalj casa..uzgal avto in se peljal spet isto... nato ga parkiral za cca pol urce..uzgal in speljal ter peljal cca 20km..lucke ni bilo vec ne duha ne sluha o njej...
kaj bi to lahko bilo ?
ker karkol v povezavi z olje pa masino pa rdeco lucko ni fajn vidt
[KEKEC] napisal/-a:Ja podobno je mel zadnjic kolega na senicu in je bil motorcek za zadnji brisalec!
ok tale je tut mene nasmejala sicer mi pol qrca ni jasn zakaj bi lucka za olje gorela ce crkne zadn motorcek za brisauc ampk ok... upam sam da ni kaksna pumpa zanc al pa kej z masino
[KEKEC] napisal/-a:Ja podobno je mel zadnjic kolega na senicu in je bil motorcek za zadnji brisalec!
ok tale je tut mene nasmejala sicer mi pol qrca ni jasn zakaj bi lucka za olje gorela ce crkne zadn motorcek za brisauc ampk ok... upam sam da ni kaksna pumpa zanc al pa kej z masino
bomo vidl kaj bo v prihodnosti
Jaz sem mu tudi pritisk olja zmero pa dva stikala menjal pa je bil se vedno isti problem!
Pol ga je pa pelal enemu elektricarju pa je ugotovil da ja motorcek priso v stik in ga je zamenjal! Zdaj pa gre avto normalno!
Sem imel enak primer, s tem, da mi je se baba (beri glasovni nadzor - speaker) opozarjal na napako Peljal avto na servis, kjer niso ugotovili nix. Zbrisali napako, avto zalaufal in napaka se vec ni pojavila. To je bilo nekje poleti.
denisn napisal/-a:Sem imel enak primer, s tem, da mi je se baba (beri glasovni nadzor - speaker) opozarjal na napako Peljal avto na servis, kjer niso ugotovili nix. Zbrisali napako, avto zalaufal in napaka se vec ni pojavila. To je bilo nekje poleti.
Upam da bo pri tebi podobno.
mnja najraj bi se tut js zapeljal do servisa pa ga naj priklopjo pa da vidijo ce je kaj...
sam a to se treba kej prej narocit al to spada pod tist renault minuta ?