karbon na spredno havbo

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

karbon na spredno havbo

Odgovor Napisal/-a wily »

ka vete kako se odnese karbon na spredni havbi,ce letijo musice pa kameje ima kir na havbi karbon pa ce mi lhko pove svoje izkunje,se je kej poznal
aja pa ka bi mi lh kir na fotosopu naredil da zelen clio1 pa spredi badlook pa v karbon barvi
l.p.wily
tržičan
Kraj: Tržič

karbon na spredno havbo

Odgovor Napisal/-a tržičan »

V sluzbi delam s karbonom in ti lahko garantiram, da je trdnost veliko vecja od pleha. Je pa odvisno od tega, kako je narejeno in koliko plasti laka je gor. Vec plasti laka ti da vecji opticni ucinek "3D" vzorca karbona, kar je res lepo. Najcenejsa varijanta je, da obstojeco haubo enostavno obleces v karbon in nato lepo obdelas. Ce rabis se kaj podatkov. mi pisi na privat.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

bo hauba vec vredna kot cel avto :rainbow1:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehe, se res je, cena okol 1000eur :roll:

je pa ena slabost karbona in tud haub iz poliestra, odvajanje toplote je slabse
tržičan

Ce samo obleces haubo se zna nardit da jo bo zvilo (je sodelavc obleku haubo za Audi 3, pa je bla mal kriva). Karbon in pleh nista najbolj za skupaj. V nasprotnem primeru pa moras nardit ustrezen kalup (vec kot 1000eur), ampak se splaca imet vec kupcev! u glavnem - jeba svetovna! Drago ko pes. Bajdevej: za tastaro laguno kosta 1800eur ( s tem, da je kalup ze narjen). Takle mamo :shock:
sHyFtY
Kraj: Dovje

Odgovor Napisal/-a sHyFtY »

pa vidte da clowek ni resn ... za klijota 1 bo on dau karbonsko haubo :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
wily

ja lej hotu sm prvo zvedit ce ima kir kake izkusnje stem, drgac pa sm pozanimu in jo bom dal preoblect v karbon in to eni firmi ko delajo za dirke za avte in motorje vse oklepe in tudi havbe pa to pa me bo prisla preoblecenje okoli 150eur
l.p.wily
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ja, imitacija karbona, kar pa seveda ni isto kot pravi karbon 8)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
wily

zal te morm popravit ne bo imitacija, pravi karbon bo samo bo havba znjim preoblecena pa me pride okoli 150eur ker ni velik kvadratov in poznam tega ko dela tk da je se manjsi kolega-popust. :D
l.p.wily
tržičan

A mi prosim poves ime firme - lahko tudi na pm. Pa ko bo fertig poslikaj, ker me res zanima, kaj in kako naredijo za ta dnar. Mimogrede, kvadraten meter stane ene tolk. Ce ti pa res naredijo kot pravis, pa kapo dol.
Odgovori