karbon na spredno havbo
karbon na spredno havbo
ka vete kako se odnese karbon na spredni havbi,ce letijo musice pa kameje ima kir na havbi karbon pa ce mi lhko pove svoje izkunje,se je kej poznal
aja pa ka bi mi lh kir na fotosopu naredil da zelen clio1 pa spredi badlook pa v karbon barvi
l.p.wily
aja pa ka bi mi lh kir na fotosopu naredil da zelen clio1 pa spredi badlook pa v karbon barvi
l.p.wily
karbon na spredno havbo
V sluzbi delam s karbonom in ti lahko garantiram, da je trdnost veliko vecja od pleha. Je pa odvisno od tega, kako je narejeno in koliko plasti laka je gor. Vec plasti laka ti da vecji opticni ucinek "3D" vzorca karbona, kar je res lepo. Najcenejsa varijanta je, da obstojeco haubo enostavno obleces v karbon in nato lepo obdelas. Ce rabis se kaj podatkov. mi pisi na privat.
Ce samo obleces haubo se zna nardit da jo bo zvilo (je sodelavc obleku haubo za Audi 3, pa je bla mal kriva). Karbon in pleh nista najbolj za skupaj. V nasprotnem primeru pa moras nardit ustrezen kalup (vec kot 1000eur), ampak se splaca imet vec kupcev! u glavnem - jeba svetovna! Drago ko pes. Bajdevej: za tastaro laguno kosta 1800eur ( s tem, da je kalup ze narjen). Takle mamo