Jaz imam ta konektor. Pase ja na original radio,..zakon je, predvaja mp3je,delajo komande ob volanu,in vse. Vklopi se tam ko je na radio priklop za CD changer.AUX.
sinko napisal/-a:kaj to bi meni so na cabasse auditorium ki pa ma ze 6x veksler, to ma oni veksler ko vse cd-je skoz eno rezo pozere
Za tvojega se da pa dokaj enostavno potegniti AUX izhod. Prebrskaj, je bilo ze objavljeno navodilo kako. Edino poiskati moras, kje imas spravljen radio in ojacevalec v avtu... tisto kar vidis spredaj je samo CD izmenjevalec in komande...
sinko napisal/-a:kaj to bi meni so na cabasse auditorium ki pa ma ze 6x veksler, to ma oni veksler ko vse cd-je skoz eno rezo pozere
Za tvojega se da pa dokaj enostavno potegniti AUX izhod. Prebrskaj, je bilo ze objavljeno navodilo kako. Edino poiskati moras, kje imas spravljen radio in ojacevalec v avtu... tisto kar vidis spredaj je samo CD izmenjevalec in komande...
Samo pri tem mu AUX izhod popolnoma nic ne pomaga, edino ce bi zelel priklopiti na ojacevalec.
Stupo napisal/-a:Tommy, ce imas navaden original CD predvajalnik, potem bo delovalo, ker imas prost vhod za changer.
Mah fora je v tem, ker se nisem vlekel radija ven in ne vem ali ima izhod za cd changer.
Zato sem vprasal, da ne bom kupil in potem ko bom vse skupi vn potegnu, ne bo vhoda
ce koga slucajno zanima http://www.renault-klub.hr/forum/index. ... 15699&st=0
jaz pa dognal da to na moj kino sound sistem ne pase, sicer pa itaq moram pogledat od adi kaki so se prikljucki ce se so sploh kaki, kaj ma kdo mogoce vilice za radio kupim