Drsenje Avta skoz ovinke
Drsenje Avta skoz ovinke
Evo spet mam en problem. Gume so nove, MICHELIN PILOT EXALTO PE2, frisne, prevozeno ze 1500 km z njimi, ampak se poraja en problem.
Pri zavijanju (malce hitrejsem) imam obcutek k da skoz drsijo, tud nos velikrat vn sili iz ovinka.
Napumpane so 2.5. spredaj in 2.3 zadaj, sem probal tud 2.4 in 2.2, sam je isto.
Optika je bla narejena, a je mozno da je bla slabo, ker avto se pelje normalno.
Lahk recem da mam obcutek da se je z ZIMSKIMI 175/65r14 boljs pelu cez ovinke k MICELIN 195/45r16
Mogoce ima kdo kako idejo?
Lahk dam se izpisek iz optike, ce kdo zna kej prebrat!
Sam mi pa ni logicen, ker lansko leto z PIRELLI PZERO NERO in cez zimo s SAVO S3, se je full noro drzal pri velikih in malih hitrostih kle pa sploh ne upam prtisnt k kr drsi?
CE KDO KEJ VE SE TOPLO PRIPOROCAM,
P.S.
Bom ga pa verjetno se 1x naoptiko pelu in to nekam drugam, sam se ne vem kam, da bojo dobr nardil!
LP PRO2TYPE
Pri zavijanju (malce hitrejsem) imam obcutek k da skoz drsijo, tud nos velikrat vn sili iz ovinka.
Napumpane so 2.5. spredaj in 2.3 zadaj, sem probal tud 2.4 in 2.2, sam je isto.
Optika je bla narejena, a je mozno da je bla slabo, ker avto se pelje normalno.
Lahk recem da mam obcutek da se je z ZIMSKIMI 175/65r14 boljs pelu cez ovinke k MICELIN 195/45r16
Mogoce ima kdo kako idejo?
Lahk dam se izpisek iz optike, ce kdo zna kej prebrat!
Sam mi pa ni logicen, ker lansko leto z PIRELLI PZERO NERO in cez zimo s SAVO S3, se je full noro drzal pri velikih in malih hitrostih kle pa sploh ne upam prtisnt k kr drsi?
CE KDO KEJ VE SE TOPLO PRIPOROCAM,
P.S.
Bom ga pa verjetno se 1x naoptiko pelu in to nekam drugam, sam se ne vem kam, da bojo dobr nardil!
LP PRO2TYPE
!!!! My EX Car !!!!!

Po mojem optika tule nima nic zraven, ker tam bi te na ravnem ven noslo iz ceste, ce bi blo to krivo.
Prvo probej se mal spustit! Torej tok kot pise v navodilih 2,2 spredaj in 2,0 zadaj. Al pa mogoce kake 0,1 vec..
Pol pa poglej kdaj so letnica izdelave, ce si nove kupil lahka da so ble kako leto al pa dve v skladiscu in so ze zatrdele, ce ne pa prefurej se nekaj 1000 km al pa nared en burn out, da tisto zgornjo zatrdelo plast dol skuris, da bo guma spet prijela orng.
Ker jst mam pa zdej p zerro nero pa se mi zdi da glih pol tok drzi kot GY pa Michelin:(.
Prvo probej se mal spustit! Torej tok kot pise v navodilih 2,2 spredaj in 2,0 zadaj. Al pa mogoce kake 0,1 vec..
Pol pa poglej kdaj so letnica izdelave, ce si nove kupil lahka da so ble kako leto al pa dve v skladiscu in so ze zatrdele, ce ne pa prefurej se nekaj 1000 km al pa nared en burn out, da tisto zgornjo zatrdelo plast dol skuris, da bo guma spet prijela orng.
Ker jst mam pa zdej p zerro nero pa se mi zdi da glih pol tok drzi kot GY pa Michelin:(.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- Little_tortilia_boy
TORTILC sej zato je pa men cudn, k poznam full folka pa jim drzi, se kolega k sm mu jih jaz priporocu je reku da dobr dzijo, pa mava isti letnik pa ista fabrka narjen pa mam sam jaz pizdarijo!
Jaz upam da je optika, da mi je un kej kot spremenu pa da guma ni tko postran k mora bit, ker cene dam nazaj SAVO S3 GOR, haha
Mal heca!
Bom pa probal ta vikend mal na POKLUKO JIT
Jaz upam da je optika, da mi je un kej kot spremenu pa da guma ni tko postran k mora bit, ker cene dam nazaj SAVO S3 GOR, haha
Mal heca!
Bom pa probal ta vikend mal na POKLUKO JIT
!!!! My EX Car !!!!!

- Little_tortilia_boy
- Little_tortilia_boy