Pri meganu mi menjalnik ko stopim na gaz zatrse! bolj pohodim..bolj mi zaniha rocka! z menjalnikom je seveda vse ok! se ne zatika niti nic ne skrta in rozlja! vse je bp! sam tko....natk nemiren je! ni na mestu kot pri drugih avtih Vozu sm ze par meganov pa so vsi mel podoben problem...da predstavna rocica pod obremenitvijo zaniha!
zdej me pa zanima, ce je to kaksen problem ali se da popravit? al je to pac serijsko ze tako bilo? kar dvomim
no sej se mi je potihem zdelo, da je serijsko ker pri drugih to tudi dela meni je to zlo motece...sam glavno da ni kaj zjebano! ker pri 19ki 16v mi tega ni delal
MeGaNe_16V napisal/-a:no sej se mi je potihem zdelo, da je serijsko ker pri drugih to tudi dela meni je to zlo motece...sam glavno da ni kaj zjebano! ker pri 19ki 16v mi tega ni delal
19ka 16v ma se cetrti nosilc motorja spredi pri menjalniku, zato je tega hoda dosti manj, prakticno nic. pri cliotu 16v, ki pa tega nosilca nima (das ga lahko od 19ke, ce zelis) pa rocka od menjalnika opleta precej bolj, tako kot pri vecini renaultov.
Mah, saj je pri dci-ju isti smorn, samo da tu mogoce trese malo manj. Vse, kar je nad 'normativom', ti ze hitijo preverjat nosilce motorja in jih zategujejo.