clio 2 turbo
clio 2 turbo
nasel sem en lep clanek, mogoce ga je kdo ze videl, sam je res vreden ogleda.
evo..........
After several months in development our Clio 172 turbo is now on the road and under going testing. At present the car is running just 7psi and so far this has given the car enough power to outrun the new Megane 225 Sport and even give a Mitsubishi Evo 8 MR FQ320 a very strong bit of competition up to 100mph (on a private road). In fact the Evo was only very slowly pulling away from the Clio even though the Clio was only running 7psi. Once the Clio is fully set up it will be running 10psi which should be enough to trouble most cars on the road. We hope to have more details, along with the final specification and prices, on our website in the next few weeks.
tule pa se stran z par slikicami
http://www.k-tecracing.com/news_story.asp?id=60
evo..........
After several months in development our Clio 172 turbo is now on the road and under going testing. At present the car is running just 7psi and so far this has given the car enough power to outrun the new Megane 225 Sport and even give a Mitsubishi Evo 8 MR FQ320 a very strong bit of competition up to 100mph (on a private road). In fact the Evo was only very slowly pulling away from the Clio even though the Clio was only running 7psi. Once the Clio is fully set up it will be running 10psi which should be enough to trouble most cars on the road. We hope to have more details, along with the final specification and prices, on our website in the next few weeks.
tule pa se stran z par slikicami
http://www.k-tecracing.com/news_story.asp?id=60
RENAULT CLIO
"En" v Mariboru ni mel turbine v RS-u ampak kompresor. Avto je sel po ravnem 250 za salo. Se mi zdi da so ga najbolj jebal injektorji, ker ni dobil tapravih.pro2c napisal/-a:en v mariboru je tudi imel turbino na cliotu 2.0 - 2x je unicil masino, potem pa avto prodal, sedaj vozi tistega znanega rumenega leona - tudi turbo noter - kako dolgo bo drzalo...
Sedaj pa fura leona T, kjer je ze v osnovi turbo motor, samo da ga je "malo" navil,
ja pa ko je sel turbino not delat je na AC hotel z VR6 tekmovat pa mu je vtrgfalo masino, pa bate stopilo itd.Se vec taksnih in podobnih zgodbic se slisi!Sicer pa ce te atek sopa z $$$ ni problem met nic od tega kar ma on!!!Life is a bitch!!!Je pa res lep tale leon!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Svaka cast???4 what?Da unicujes stvari, zaradi katerih nisi rabil niti s prstom mignit in za stvari, ki jih sam po sebi ne bi nikoli imel???Me zanim ja, ce bi delal z avtom take stvari kot jih je, ce bi si jih moral sam kupti oz. kar dolgo casa delati za njih?!!!Malce vec spostovanja bi ˝morda˝ imel takrat do ˝svoje˝ lastnine!!!Nemejebat.com
Daj nena se smesi pred vsemi, ki berejo te poste!!!On si vsaj upa.....buahahahahhaha buahahahhahalabasjernej napisal/-a:Glej tip si vsaj upa,kr ce mene vprasas ni sans da bi si upal dat v cliota kompresor.Pa mislim da nisem edini,ce pa pogledamo kak Leon lepo igra pa lahko ostanes brez besed.
Ma to je isto kot oni BABY FACE z modro Hondo civic ki je dostkrat na dragu v MB!foter ga z denarjem fila-on pa avto rihta (samo motor-styling pa je v k**).
Nic nimam proti njemu,le to,da se vedno hvali kak on vedno vse premaga na Dragu.Hallo ej,kolko jih ga je ze premagalo..!nevem zakaj pol laze in spila nekega butla (pa ga po cesti dostkrat vidis kak vozi to hondo cik-cak kot formula 1 v krogu za ogrevanje).
Se dobro da mu je en tip pred kakima dvema mescoma vredi gofljo sfreeziral ko ga je tresno.. je priso tipa na veselico,pa se z omenjenim avtom pripeljal tocno do sanka kot da je edini.No pol pa ga tip vprasa »od koga je tota modra honda?!« pa BABY FACE ponosne rece: »moj je!« pol pa ze vidis BOOOOOM
Lepo da si zrihtas avto-tudi mi rihtamo svoje,ampak zato se clovek nerabi pedra picit in se nekaj vazit kot da je edini!!!
Nic nimam proti njemu,le to,da se vedno hvali kak on vedno vse premaga na Dragu.Hallo ej,kolko jih ga je ze premagalo..!nevem zakaj pol laze in spila nekega butla (pa ga po cesti dostkrat vidis kak vozi to hondo cik-cak kot formula 1 v krogu za ogrevanje).
Se dobro da mu je en tip pred kakima dvema mescoma vredi gofljo sfreeziral ko ga je tresno.. je priso tipa na veselico,pa se z omenjenim avtom pripeljal tocno do sanka kot da je edini.No pol pa ga tip vprasa »od koga je tota modra honda?!« pa BABY FACE ponosne rece: »moj je!« pol pa ze vidis BOOOOOM
Lepo da si zrihtas avto-tudi mi rihtamo svoje,ampak zato se clovek nerabi pedra picit in se nekaj vazit kot da je edini!!!