torej, moto je D7F, sledil sem tem navodilom
http://tuning-discount24.de/NEWTFNRW/TF ... skizze.jpg
ko prizgem avto, so obrati nekje okoli 800, kar bo verjetno kr pravilno, ko malo stisnes gas se hitro obrne preko 2k, pol pa ko ga do konca zategnes pa se ustavi na 3.5k in ne gre naprej...a se komu sanja kaj je narobe?
twingo in stevec vrtljajev - tezava
Jaz imam multifunkcijski stevec na Twingotu (obrati, tlak turbine temperature vode in olja, tlak olja, volt meter), pa so obrati normalno vezani na vzigalno elektroniko (motor R5GTT) in ni bilo nobenih tezav.
Malo vec iskanja je bilo s priklopom stevca, ker nimam vec Twingotovega racunalnika, a je tudi to slo.
LP,
Milan
Malo vec iskanja je bilo s priklopom stevca, ker nimam vec Twingotovega racunalnika, a je tudi to slo.
LP,
Milan
no, pri D7F meni ne rata. Berem nemske forume, dosti ljudi ma ta problem, nisem pa se tak dalec prisel da bi resitev nasel. Kaze skoraj 2x manj vrtljajev, v prostem teku tam okoli 500, pri 140km v 5. pa okoli 2400. max gre do 3500.naliM napisal/-a:Jaz imam multifunkcijski stevec na Twingotu (obrati, tlak turbine temperature vode in olja, tlak olja, volt meter), pa so obrati normalno vezani na vzigalno elektroniko (motor R5GTT) in ni bilo nobenih tezav.
LP,
Milan