Clio Xenon zarometi...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Clio Xenon zarometi...

Odgovor Napisal/-a Mark »

Kupil sem orginal zaromete z leco za mojega clia...Ker zraven ni bilo balastov, me zanima ce pase noter kaksen Xenon kit?

Ali so kiti namenjeni samo vgradnji v zaromete, ki so imeli prej H7 zarnice? Ker zarnice na kitih so na taksnih kablih, ki gre na njihov balast in nevem, ce bi pasale v ta zaromet, ker je narejen v osnovi za D2S zarnice!

Orginal balaste z zarnicami D2S lahko dobim za 190 eur... Kiti pa so malo cenejsi! Ce morda kdo ve kaj okoli tega bi ga prosil za mnenje, da nebi brezveze kupoval kaksnega kita!

lp
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

lahko probama pr meni pa pogledama!
Clio05

Odgovor Napisal/-a Clio05 »

Mogl bi se dobit tud kiti za D2S zarnice. Poklic v Digitklik pa uprasi, ce majo oni slucajno ta kit...stevilko pa najdes na internetu...
Uporabniški avatar
Mark

Dokaz, da tudi H7 xenon kit deluje v orginal xenon zarometih za D2S :lol:

Tak, da lahko mirno kupim kit...Problem pa je, da je lezisce na zarometu narejeno za D2S in se ne prilagaja natancno H7 zarnici! Zato bi rabil tisti kabl, ki gre iz balasta drugacen...Sedaj je narejen za H7, rabil pa bi za D2S...

Slika

Kekec hvala za probo :D
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

predni odbijac pa ze znam na pamet dol vzet :D
Uporabniški avatar
Mark

Hehe ja, verjamem :lol: Ko sem jaz prisel do kekeca je ze mel vse razkopano...
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

kaj kekec je spet odbijac dol mel :lol:

bo pa hud s temi novimi lucmi 8)
Uporabniški avatar
Mark

Zdaj sem zvedel za ene kable od Audija oz VW, ki gredo iz balasta na zarnice D2S.

Tak, da bom verjetno kupil te nastavke in potem poskusil priredit, da bo ta kabel pasal na balast od kaksnega xenon kita... To bi potem naceloma moralo vredu delovati! Ker orginal xenon kite pri nas tezko dobis za D2S...
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Mark napisal/-a:Zdaj sem zvedel za ene kable od Audija oz VW, ki gredo iz balasta na zarnice D2S.

Tak, da bom verjetno kupil te nastavke in potem poskusil priredit, da bo ta kabel pasal na balast od kaksnega xenon kita... To bi potem naceloma moralo vredu delovati! Ker orginal xenon kite pri nas tezko dobis za D2S...
ah toj tema kr en kit gor dajat, pa se pol ne ves, ce bo dobr :roll: ti bom jest original kit probal zrihtat (rabljen) :lol: kable mam pa jest :wink:
RS-sport
Uporabniški avatar
Mark

Ja vem, da pri teh kitajskih xenon kitih nikol neves kaj kupis, ampak do zdaj se ni blo nekih tezav, pa ima ze kr dosti ljudi te kite... Kako bo cez kaksno leto, pa nevem :lol:

Xenon kit drugace deluje na teh zarometih, preverjeno... Ne pase pa v nulo, ker je od H7...

Zato najboljse, da kupim orginal kit od helle... Pa se problemov nebo :wink:

Ti potem sporocim, ce pridem danes iskat :wink:
Odgovori