Beli Renault Scenic 1.6 16V Expression

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
B1 16v

Re: Beli Renault Scenic 1.6 16V Expression

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Lep je, feltne odlično pašejo.

Jaz bi dal plastike na vratih v belo, ogledala pa v sijaj črno (tako kot imajo bose variante): http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... se%20Editi.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Uporabniški avatar
5cenic

Odgovor Napisal/-a 5cenic »

Tiste plastike ob straneh mislim, da odlično pašejo, da so črne na belem avtu. Za ogledala sem pa razmišljal, da bi dal v mat črno ali pa črno sijaj, skupaj z detajli na odbijaču. Prej ga bom še popedenal pa dal spolirat pol pa mogoče to pride na vrsto.

Sem pa danes parkiral za rdečim Scenicom z 16" stock litkami in me je razlika kar presenetla. Sem mogu eno fotko nardit, čeprav se mi je mudil.
Zanimivo je, da sem ravno takega rdečega tudi gledal in klub boljši opremi tistega rdečega mi ni žal, da sem raje belega uzel.
No pa tud do izraza pride kar sem prej rekel, da tista črna plastika ob straneh lepše izgleda kot če bi jo dal v belo.

Še slikca:
Slika
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Res je črno~bela kombinacija je ql. :)
Še withcar tipske senčniki in si zmagal.
http://www.withcar.si/ponudba/sencniki-za-avto/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Odlično se obnesejo, jih imam tudi na svojem.
Uporabniški avatar
5cenic

Pa saj imam že original senčnike od zadaj. Če pa že pa raje dodam še par 10 evrov in si dam zatemniti stekla.
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Senčniki se popolnoma prilegajo vozilu-šipam,prednost je v tem,da jih lahko kadar koli odstraniš.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Sem tudi jaz gledal tele senčnike ampak bom do poletja raje dal temnit. Je veliko lepse :)
Uporabniški avatar
5cenic

No ploščice zamenjane pri Astilbi. Cena nižja kot so mi rekli preko telefona, odnos zelo prijazen tako, da sem nadvse zadovoljen. Definitivno bom tudi v naprej ke hodil. Bi blo pa res mogoče dobro, da postavijo kakšno tablo :lol:

Notri so dali Texter ploščice, ki so po mojem mnenju ene boljših. In najpomembneje je, da ne cvili več in se lahko vozim brez da zgubim živce.
Zraven so še pregledali avto in naj bi bil brezhiben. Tako, da samo gasa :twisted:
Uporabniški avatar
5cenic

Evo na vas se obračam z eno prošnjo.

Rad bi dodatno vgradil tempomat pri svojem avtu. Klical se že na Astilbo, če to počnejo in mi je rekel, da lahko vendar bi blo dobr pogledat, če se sploh da to izvest.

Videl sem, da vas je kar nekaj to dodatno vgrajevalo pri starejših Scenic-ih, Lagunah itd. Za novejšega Scenica pa še nišem našel teme. Kaj moram preveriti, da bom vedel, če se da to vgraditi?
Ali airbag z tega volana brez komand za tempomat gre tudi na volan z komandami za tempomat?

edit: tam na srednji armaturi, ko pride tipka za tempomat imam tako ploščica. Dol sem vzel plastiko okoli prestavne ročice. Na spodnji sliki se lepo vidi en bel konektor. Je to to, moram še kaj preveriti?
Je možno, da če vzamem dol volan, da se tudi odspodaj skrivajo konektorji za tempomat kontrole na volanu.

Slika

PS: a forum nekaj nagaja. Že v temi Megane GT-line se je nekdo pritoževal, da mu shrani.si obrne slike. Meni jo je tudi pa je iz dropboxa...
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

Airbag je isti. Vzami ga dol, pa boš videl če so kakšni konektorji pod njim pripravljeni za komande na volanu. Imaš na youtubu video kako se odstrani airbag...
Uporabniški avatar
5cenic

Kaj pa morem pazit ko odsranjujem airbag, da ga ne dobim v glavo oz. kakšen je postopek za varno odstanitev?
Uporabniški avatar
paloma

Najprej zavrti volan na glavo, potem pa plus dol iz akumulatorja, vzameš dolg ozek izvijač in poiščeš luknjo na zadnji strani volana...potem pa z izvijačeš mal bezaš notr da najdeš en jeziček ki ga odrineš in airbag na spodnjem robu (sedaj ko je volan na glavo na zgornjem) malo k sebi pa na dol potegneš. Nekateri malo lažje skočijo vn, pri nekaterih je pa malo več sile potrebne.
Uporabniški avatar
paloma

Evo še video...on sicer ne izklopi akumulatorja. Pa jst ne bi tako mlatu volana, kot ga tip na posnetku :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=W4pH9pu4Bus" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
5cenic

Kako pa najlazi lociras ta jezicek?
Uporabniški avatar
5cenic

Evo mi je ratal. Ubistvu sam potisneš notri pa je, sm mal kompliciru :lol:

Slike:
Slika
Slika

edit: do zdj rabu, da sem pogruntal, da je sta ta rdeči in beli kabl za hupo. Jah prvič rastavlam stvari in se ne spoznam toliko.
Odgovori