Megane RS Dci - Xray80
Re: Megane RS Dci - Xray80
Pazi pri kupovanju na letnice....
to pa ja, letnik '14 ima malce grenak priokus in ne gre dobro k ribam, z divjačino bi morda šladvihtelic napisal/-a:Pazi pri kupovanju na letnice....
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Taj mi pa razloži,zakaj bi moral imeti DOT14 ,če plačam novo gumo?Shusuglao napisal/-a:to pa ja, letnik '14 ima malce grenak priokus in ne gre dobro k ribam, z divjačino bi morda šladvihtelic napisal/-a:Pazi pri kupovanju na letnice....
Pa ne mi zdaj o tem koliko je lahko stara guma,da se smatra kot nova itd....
Live long and prosper \\//
Ja sej zato pravim,jaz vem da ce kupujem novo gumo gledam da je letnik 2016....lani sem jo kupil taki cas je bila dot16
Pardon 15...
Sam gledam vedno dot in pod opombe jim napišem, da naj mi dajo gume z najnovejšim datumov izdelave. Do sedaj sem dobil največ pol leta stare gume.
MuRiCi napisal/-a:Taj mi pa razloži,zakaj bi moral imeti DOT14 ,če plačam novo gumo?Shusuglao napisal/-a:to pa ja, letnik '14 ima malce grenak priokus in ne gre dobro k ribam, z divjačino bi morda šladvihtelic napisal/-a:Pazi pri kupovanju na letnice....
![]()
Pa ne mi zdaj o tem koliko je lahko stara guma,da se smatra kot nova itd....

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
bad joke 
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne 07 Jul 2016, 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Live long and prosper \\//
Na mojega bi rad namestil distančnike. Sem gledal malo po internetu in videl, da zadaj na Megana dajejo 19 oziroma 20mm, spredaj pa eni ne dajejo drugi dajejo manj okoli 15mm. Kako je z distančniki? Kateri so kvalitetni? Kakšna dimenzija je najbolj primerna za najleši zgled pri RS mk2? Je potrebna homologacija? Je zadeva varna? Sem videl, k-tec racing ponuja 19mm. Ponudnikov je dosti. H&R, po naročilu jih delajo tukaj:
http://www.distancniki.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.distancniki.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz imam na svojem zadaj 20 mm H&R distančnike!! Zgleda dosti lepše kot pa brez distančnikov!!
Jaz sem jih homologiral, tako da če rabiš TUV certifikat mi pošlji zs in ti pošljem certifikat na email..
Jaz sem jih homologiral, tako da če rabiš TUV certifikat mi pošlji zs in ti pošljem certifikat na email..
Verjetno se bom odločil za 20mm zadaj in 15mm spredaj. Take dimenzije ima Damchy na svojem R26. Vsaj tako piše v njegovi temi. H&R bom vzel zaradi tuv-a. Naslednja posodobitev bo bila distančniki, ogledala bom pobarval v gloss black barvo, čeljusti v rdečo, pobarvat črno plastiko med obemi vrati, sivo plastiko nad predalom pri sopotniku, spolirat sprednje in zadnje luči, čez zadnje luči zalepit folijo, katera rahlo potemni luči. Kako je z zavornimi pletenimi cevmi? Se da dobiti kakšne kvalitetne pri nas, da ne naročam iz K-tec racinga? Čeprav te njihove zgledajo vrhunsko 
Jaz imam na svojem HEL pletene cevi..rdeče!!
Jaz sem si jih izbral na tej strani, potem pa kr na facebook kontaktiral Emil Košir, kateri je uvoznik/zastopnik za HEL Slovenija..zelo prijazen možakar, mi je tudi takoj odpisal na fb in še isti teden sem jih imel doma!! Cena z poštnino je bila okoli 100 eur. Če se ti gre za videz se ti zadnje cevke nebodo vidle, saj so pod šasijo avtomobila(zraven izpuha in nekje pod zadnjim sedežem). Pa potem še zamenjaj zavorno olje(priporočam kakšno z višjim vreliščem) in potem se ti nebo nikoli več zgodilo, da bo stopalka po več zaviranjih pri višjih hitrostih postala kot zvečilka!! Jaz imam Motul RBF 600 zavorno olje..
http://auto.helperformance.com/auto?kit ... _model=840" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.helperformance.com/auto?kit ... _model=840" onclick="window.open(this.href);return false;
Bali hvala za pomoč 
Mogoče ve kdo kakšni distančniki grejo gor na Megana RS Dci z original sport podvozjem? Sem videl na forumu da ima Damchy spredaj 15mm zadaj 20mm. To kombinacijo bi tudi sam izbral, se pa bojim, da ne bodo spredaj 15mm preveč. Če se ne motim ima Damchy K&W v3 nastavljivo podvozje. Bom pa sigurno vzel DR sistem od K&W zaradi homologacije. Glede podvozja pa iščem kakšno katero nebi znižalo avta, in bi bilo boljše od sport za na cesto. Nastvavljiva sem videl, da praktično vsa znižajo avto. Kaj cup je verjetno tudi nižje od sport podvozja? Če se odločim za cup, se ga da pri nas, kje kupit? Na Renaultu za mojega pravijo, da mi lahko naročijo le original sport podvozje.